29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Queerbileet

Huom. Tämä tapahtuma järjestettiin vuonna 2022!

Perjantai 5.8.2022 klo 20.00–04.00
Bar Ihku
Torikatu 22, 90100 Oulu
Tapahtumapaikalle on esteetön pääsy.
K-18
Liput:
Ennakkoon ja jäsenille* 11 €
Ovelta ei-jäsenille 15 €
Lippujen hinta sisältää ravintolan narikkamaksun.
* Oulu Priden tai muun Setan jäsenjärjestön jäsen.
  Lippuja myy Oulu Pride ry Holvissa
  Ennakkomyynti päättyy perjantaina klo 18.

Queerbileet

Bar Ihku

Torikatu 22, 90100 Oulu

Hae reittiohjeet →

Oulu Pride kutsuu kaikki pridekävijät Oulun ensimmäisiin Queer-bileisiin, joissa ketään ei kyseenalaisteta ja jokainen voi olla oma upea itsensä. Tule ja koe tämä upea ilta yhdessä! Ovet avautuvat klo 20, ohjelma alkaa klo 21.

Kattauksemme iltaan on:

STAND-UPPIA: klo 21

Aurora Vasama: Aurora Vasama on 54-vuotias teini, joka larppaa keski-ikää pelottomasti ja riskejä kaihtamatta. Aurora on kuin sateenkaarenvärinen nallekarkkibooli kossulla terästettynä; näyttää viattomalta, mutta potkaisee juuri sopivasti. Aurora on Vuoden tulokas -kilpailun voittaja vuodelta 2019.

Anitta Ahonen: Anitta Iso A Ahonen tuo rakkailla lempinimillä siunattu komiikan jumalatar. Hän on räävitön bitch, anarkistiorvokki, Tammelan Rivo-Riitta, kiroileva rollaattorimummo tai tiktokin vapahtaja. Iso A kääntää vaikeudet voitoksi ja selkäsairauskin muuttui rollaattoria työnnellessä tiktoktähteydeksi. Roisi, räävitön, häpeilemättämän hauska tai raatorehellinen. Sydäntä lähellä vammaiset, vinoviettiset ja vanhukset.

Epe Niiranen: Epe Niiranen on oululainen sukupuolisuunnikas, taidelibertiini ja eläinvideokerhon ammattilässyttäjä.

DRAGIA, BURLESKIA JA PERFORMANSSIA: klo 22:30

mustelMILLA: mustelMILLA on Oulusta karannut drag-kuvatus, jonka esityksien bensana toimii punk rock, vitosen tuopit ja arktinen hysteria. mustelMILLA on tehnyt dragia vuodesta 2016 ja asuu nykyään Tampereella, nääs.

Hasard deLux: Se mikä tapahtuu bäkkärillä jää bäkkärille – vai jääkö? Draamaduo Hasard deLuxin uudenkiiltävässä numerossa sukelletaan menneen maailman ja kabareekimalluksen kulisseihin, salaisiin kohtaamisiin ja oman tiensä valinneiden erikoisveijareiden luvattomiin leikkeihin. Gangsteriheila ja ritari liituraitapuvussa, mikä voisi mennä vikaan?

Hasard le Sin on boylesque-esiintyjä, joka tunnetaan hävyttömästä huumorintajustaan ja tutkimuksistaan kauneuteen vaihtoehtoisen maskuliinisuuden lähteenä. Lux Dodgy on neoburleskiotus, jota kiehtovat vaikeat tunteet, herkkyys ja striptease tarinankerrontana. Yhdessä he muodostavat draamaduon Hasard deLux, joka tunnetaan paitsi spektaakkelimaisesta puvustuksestaan myös vinoviettisestä lavakemiastaan.

House of Auer: House of Auer on Vantaan betoniviidakosta Koivukylästä lähtöisin oleva uraauurtava kollektiivi, joka on vuodesta 2016 ammentanut inspiraatiota meemeistä, Tarja Halosesta ja itsepalvelupesuloista. Kollektiivi on järjestänyt omia Happy Auer- ja Discoteca Auer-klubejaan, sekä esiintynyt lavoilla ympäri Suomea, muun muassa Flow- ja Sideways-festivaaleilla ja Tavastian Lauantaidiskossa. Ouluun he tuovat uuden klubikonseptinsa Rajudiskon, ja luvassa on taattua camp-hulluttelua ja kimaltelevia rappiollisia homojytiä. Heillä on aina kivaa, jotta astu rinkiin! House of Auerin rakastuttiin jo 2021 Oulu Pridellä, tätä ihanaa halutaan tarjota teille lisää!

Anaïs Lune: Sukella viettelykseen glamourin supernovan Anaïs Lunen johdatuksella! Hän on lumonnut yleisöjä ympäri Eurooppaa ja nyt hän keinuttaa tiensä sinun fantasioihisi. Tällä tulisella seireenillä on kahdeksan vuoden kokemus katsojiensa viettelemisestä ja kiusoittelusta niin kotosuomessa kuin ulkomaillakin. Hän täyttää villeimmätkin toiveesi, mutta samanaikaisesti jättää sinut haluamaan lisää. Ikimuistoinen, kyltymätön, Anaïs Lune.

Ja tottakai väliajalla soitamme musiikkia että pääset kunnolla tanssimaan <3

Tämä ilta on tehty rakkaudella, tule ja osallistu!

– – –

Oulu Pride invites all Pride attendees to the first Queer Party, where everyone can be their magnificent selves!
August 5, 2022 at 8 pm, Bar Ihku.

The incredible set of stunning shows:

  • 21:00 Stand-up: Aurora Vasama, Anitta Ahonen, Epe Niiranen
  • 22:30 Drag, burlesque, performance: mustelMILLA, Hasard deLux, House of Auer, Anaïs Lune
  • Dance music between the shows

This evening has been made with love, come and participate!

  • Pre-sale tickets 11€ available from Oulu Pride Shop. Pre-sale ends on Friday at 6 PM.
  • Tickets from the door 15€ (for the members of Oulu Pride ry and other organizations under Seta ry: 11€).
  • Ticket prices include the coat room fee.
  • The event is for adults only, 18 years or older.

Myös perjantaina