5. –9. 8. 2020

Oulu, Finland

Tervetuloa mukaan oululaiseen sateenkaarevaan kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtumaan 5. –11. 8. 2019. Osallistujille maksuton kulkue järjestetään lauantaina 10.8. ja muu ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Yritykset, seurat ja yhdistykset

Etsimme nyt yhteistyökumppaneita toteuttamaan yhdessä Oulu Priden ohjelmaa. Haluatteko perinteistä näkyvyyttä Priden materiaaleissa vai oletteko kenties mukana järjestämässä omaa ohjelmanumeroa? Voitte myös pitää esittelyständiä puistojuhlassa tai järjestää esimerkiksi lajinäytöksen. Mahdollisuuksia on monia ja voimme yhdessä sopia, mikä on juuri teille paras tapa olla mukana. Seurat ja järjestöt kustantavat itse omat tapahtumansa Pride-viikolla. Kulkue on kaikille maksuton, mutta näkyvyys Pride-materiaaleissa ja ständeily puistojuhlassa on maksullista. Mikäli yrityksesi, urheiluseurasi tai yhdistyksesi on kiinnostunut yhteistyöstä, otathan yhteyttä tuottaja Martu Väisäseen, martu.vaisanen@oulupride.fi.
Kulkueeseen osallistumalla tuette näkyvästi tasa-arvoista ja yhdenvertaista Oulua kaikille.
Isommat porukat järjestetään kulkueen alkupuolelle. Kulkueeseen saa tuoda omaa karnevaalirekvisiittaa kuten lippuja tai bannereita! Annetaan hyvän fiiliksen näkyä ja kuulua! 🙂 Somessa käytetään hashtagia #oulupride2019.

Oulu Pride

Tule vapaaehtoiseksi!

Kymmenet vapaaehtoiset ovat Pride-viikon sydän ja ehdoton edellytys viikon lukuisten tapahtumien onnistumiselle. Koe Pride-viikko ainutlaatuisella tavalla aitiopaikalta ja ilmoittaudu nyt mukaan vapaaehtoiseksi! Tehtäviä mm. infopisteessä, kulkueessa, puistojuhlassa, iltabileissä, lipunmyynnissä, valo- ja videokuvauksen, sekä monen muun kivan homman parissa. Aiempaa kokemusta tapahtumajärjestämisestä ei vaadita!
Täytä ja lähetä talkoolaishakulomake netissä, niin olet mukana, ja otamme sinuun yhteyttä lähempänä Pride-viikkoa. Tämän vuoden Oulu Priden teema on yhteisöllisyys.

Oulu Pride

Tule mukaan Oulu Priden jäseneksi!

Tule tekemään yhdenvertaisempaa ympäristöä ja tue Oulu Pride yhdistystä liittymällä jäseneksi Yhdistysavaimessa.

Mikä pride?

Oulu Pride viikon järjestää Oulu Pride ry, yhteistyössä lukuisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Oulu Pride on koko kansan tapahtuma, jonka tavoitteena on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien edistäminen ja näkyvyyden lisääminen. Oulu Pride juhlistaa ja alleviivaa meidän kaikkien vapautta olla sellaisia kuin olemme. Samalla se muistuttaa meitä siitä vastuusta, jota kannamme yhteiskunnassa, joka ei ole vielä tasa-arvoinen tai yhdenvertainen kaikille.
Martu Väisänen
Oulu Priden tuottaja