29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Tervetuloa mukaan oululaiseen vuosittain järjestettävään sateenkaarevaan kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtumaan. Osallistujille maksuton puistojuhla ja kulkue järjestetään Pride-viikon lauantaina. Muu ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa.

Yritykset, seurat ja yhdistykset

Etsimme yhteistyökumppaneita toteuttamaan yhdessä Oulu Priden ohjelmaa. Haluatteko perinteistä näkyvyyttä Priden materiaaleissa vai oletteko kenties mukana järjestämässä omaa ohjelmanumeroa? Voitte myös pitää esittelyständiä puistojuhlassa tai järjestää esimerkiksi lajinäytöksen. Mahdollisuuksia on monia ja voimme yhdessä sopia, mikä on juuri teille paras tapa olla mukana. Seurat ja järjestöt kustantavat itse omat tapahtumansa Pride-viikolla.
Kulkue on kaikille maksuton, mutta näkyvyys Pride-materiaaleissa ja ständeily puistojuhlassa on maksullista. Mikäli yrityksesi, urheiluseurasi tai yhdistyksesi on kiinnostunut yhteistyöstä, otathan yhteyttä Oulu Priden ry:n hallitukseen (hallitus@oulupride.fi).
Kulkueeseen osallistumalla tuette näkyvästi tasa-arvoista ja yhdenvertaista Oulua kaikille. Isommat porukat järjestetään kulkueen alkupuolelle. Kulkueeseen saa tuoda omaa karnevaalirekvisiittaa kuten lippuja tai bannereita! Annetaan hyvän fiiliksen näkyä ja kuulua! 🙂 Somessa käytetään hashtagia #oulupride.

Oulu Pride 2019 puistojuhla

Lahjoita!

Voit tukea toimintaamme suoraan pienellä tai suurella summalla Setan lahjoitussivulla. Vaihtoehtona myös helppo MobilePay-maksu.

Tule vapaaehtoiseksi!

Kymmenet vapaaehtoiset ovat prideviikon sydän ja ehdoton edellytys viikon lukuisten tapahtumien onnistumiselle. Koe prideviikko ainutlaatuisella tavalla aitiopaikalta, ja tule mukaan vapaaehtoiseksi! Vapaaehtoishausta tiedotetaan erikseen. Tehtäviä mm. infopisteessä, kulkueessa, puistojuhlassa, iltabileissä, lipunmyynnissä, valo- ja videokuvauksen sekä monen muun kivan homman parissa. Aiempaa kokemusta tapahtumajärjestämisestä ei vaadita!

Ihmisiä kerääntyneenä Rotuaarille Oulu Pride 2019 -kulkuetta varten.

Tule mukaan Oulu Priden jäseneksi!

Tule tekemään yhdenvertaisempaa ympäristöä ja tue Oulu Pridea liittymällä yhdistyksen jäseneksi.

Mikä pride?

Oulu Pride -viikon järjestää Oulu Pride ry lukuisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Oulu Pride on koko kansan tapahtuma, jonka tavoitteena on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien edistäminen ja näkyvyyden lisääminen. Oulu Pride juhlistaa ja alleviivaa meidän kaikkien vapautta olla sellaisia kuin olemme. Samalla se muistuttaa meitä siitä vastuusta, jota kannamme yhteiskunnassa, joka ei ole vielä tasa-arvoinen tai yhdenvertainen kaikille.
Martu Väisänen,
Oulu Priden tuottaja 2019-2022