29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Tue prideä helposti ja hauskasti!

Hukan haluttuja 3 päivän tutustumiskortteja on nyt saatavilla! Hintaan 10 € saat itsellesi tai lahjoitettavaksi kortin, joka oikeuttaa kokeilemaan Hukan monipuolisia palveluja kolmen perättäisen päivän ajan. Tällä Hukka juhlii tänäkin vuonna pääyhteistyö­kumppanuuttaan Oulu Priden kanssa, ja korteista saatavat tuotot ohjataankin suoraan Pridelle!

Hukka on ylpeä siitä, että voi tarjota jäsentensä käyttöön yli 10 000 sisäliikuntaneliötä, kolme eri kuntosalia, reilusti yli 100 viikkotuntia ohjattua ryhmäliikuntaa, pallo- ja mailapelit, henkilökohtaisen valmennuksen palvelut ja viihtyisät palautumis- ja virkistystilat.

Mutta ennen kaikkea Hukka on ylpeä yhteisöstään, johon jokainen toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi kunnostaan, painostaan, liikuntatottumuksistaan, ihonväristään, sukupuolisesta suuntautumisestaan ja sukupuoli-identiteetistään riippumatta.

Hukan toimintaa ohjaa ajatus siitä, että liikunnan ilo kuuluu kaikille. Siksi myös päätös ryhtyä Oulu Priden päätukijaksi oli Hukalle luonteva. Vietetään yhdessä huikea Pride-viikko 5.–11.8.!

Kortin voit ostaa paikan päältä Hukan vastaanotosta osoitteesta Isokatu 99, Oulu. Kortit ovat myynnissä 22.7.–10.8.2019, ja ne on otettava käyttöön viimeistään 10.8.2019.

Huom! Kortin käyttöönotto edellyttää ajanvarauksen palveluneuvojallemme. Voit varata ajan jo etukäteen soittamalla 08 4152 2001, jolloin pääset halutessasi aloittamaan treenisi heti tutustumiskierroksen jälkeen.

Ajankohtaista