2. –8. 8. 2021

Oulu, Finland

Päätukijat

Cybershop

CYBERSHOP

www.cybershop.fi
Kotimainen Cybershop™ pyrkii omalla toiminnallaan edistämään ihmisoikeuksien toteutumista, kaikille tasa-arvoisemmat ja yhdenvertaisemmat olosuhteet.

Pride-aatteen mukaisesti juhlistamme etenkin Priden aikaan ihmisyyden moninaisuutta kampanjalla, “Pride Around the Year”.

Sateenkaariyhteisön arvot ovat Cybershop™ lähellä sydäntä!

Cybershop™ verkkokaupan ja myymälän valikoimasta löydät myös paljon Pride-tuotteita! Cybershop™ valikoimasta löydät mm. myös piilolinssit, Herman’s Amazing -hiusvärit, asusteet, hiustenpidennykset, lävistyskorut, bändipaidat ja meikit.

Cybershop™ palvelee verkkokaupan lisäksi Oulussa, Helsingissä Asematunnelissa ja Itiksessä, sekä Turussa ja Tampereella.

Tervetuloa ostoksille!

Muut yhteistyökumppanit

Roihuan

Roihuan

www.roihuan.fi
Moi, me ollaan Roihuan! Pidetään majaamme Pikisaaressa, ja ollaan onnellisten koodareiden ja yhden toimistokeijun koodipumppu. Tehdään töitä rakkaudesta koodiin ja kanssaeläjiin ❤️ Ollaan myös tasavertaisia, meillä ei ole pomoja tai titteleitä, ja jokainen saa olla just sellanen kuin on. Sateenkaariyhteisö on meidän sydäntä lähellä, ja ollaan innoissamme mukana tekemässä Pridea.

Yhdenvertaisuusvaltuutettu

Yhdenvertaisuusvaltuutettu

www.syrjinta.fi
Yhdenvertaisuusvaltuutetun puoleen voi kääntyä, jos on kokenut tai havainnut syrjintää iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen toiminnan, ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteiden, terveydentilan, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Yhdenvertaisuusvaltuutetun tehtävä on edistää yhdenvertaisuutta ja puuttua syrjintään. Yhdenvertaisuusvaltuutettu on itsenäinen ja riippumaton viranomainen.

Oulun juhlaviikot

Oulun juhlaviikot

www.oulunjuhlaviikot.fi
Oulun juhlaviikot on seitsemän festivaalin ja satojen tapahtumien elokuu!
Oulun juhlaviikot on seitsemän festivaalin ja lisäohjelmiston elokuinen kokonaisuus, josta nauttii vuosittain 55 000–60 000 kävijää. Oulun juhlaviikkoihin kuuluu Elojazz, Oulunsalo Soi, Muusajuhlat, Taiteiden Yö, Koiteli Elää, Oulun Musiikkivideofestivaalit sekä Ilmakitaransoiton MM-kisat. Vaihtuvassa ohjelmistossa nähdään eri vuosina makrokonsertteja, paikallisia kykyjä Oulun juhlaviikot esittää -sarjassa sekä muun muassa nykysirkusta ja kuoropäivä.

Amnesty International

Amnesty International Suomen osasto

www.amnesty.fi
Amnesty International on maailman suurin ihmisoikeusjärjestö. Amnesty tekee ihmisoikeudet tunnetuiksi sekä tutkii, paljastaa ja pysäyttää ihmisoikeusloukkaukset joka puolella maailmaa. Amnesty vaatii muun muassa sateenkaari-ihmisten syrjinnän poistamista niin yhteiskunnan rakenteista kuin ihmisten asenteista. Järjestön Suomen osasto vaikuttaa LHBTI-oikeuksiin erityisesti toimimalla itsemääräämisoikeutta kunnioittavan translain puolesta.

Oulu nuorisopalvelut

Oulun kaupungin nuorisopalvelut

www.koordinaatti.fi
Nuorisopalveluiden tehtävänä on edistää lasten ja nuorten oikeuksien toteutumista. Niiden toteutumiseksi vahvistetaan lasten ja nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia, tuetaan heidän kasvuaan, itsenäistymistään ja yhteisöllisyyttään sekä niihin liittyvää tietojen ja taitojen oppimista.
Nuorisopalvelut edistää yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa sekä parantaa lasten ja nuorten kasvu- ja elinoloja. Toiminnan lähtökohtana on tukea kasvua, joka edistää ihmisarvon ja ympäristön kunnioittamista sekä loukkaamattomuutta.
Oulussa on 20 nuorisotilaa eri puolilla kaupunkia. Niiden ohjattuun toimintaan ovat tervetulleita kaikki 7—17-vuotiaat. Nuorisotiloissa lapset ja nuoret voivat turvallisessa ympäristössä harrastaa ja tavata ikätovereitaan.
Työpaja – maailman siistein työpaikka! Oulun kaupungin nuorten työpajoilla on monipuolisia työkokeilupaikkoja ja työpaikkoja 17—24-vuotiaille, työttömille oululaisille nuorille. Toiminnan avulla pyrimme edistämään nuorten työllisyyttä ja koulutukseen pääsyä. Pajajakson kesto määräytyy yksilöllisen suunnitelman ja tarpeen mukaan. Pajajakso sisältää työtä pajalla, työelämään tutustumista sekä koulutuksia. Jakson aikana annetaan yksilöohjausta mm. ammatinvalintaan liittyvissä asioissa.

Hivpoint

Hivpoint

www.hivpoint.fi
Hivpointin tarkoituksena on hiv-tartuntojen ennaltaehkäiseminen, tartunnan saaneiden, tartunnasta huolestuneiden ja heidän läheisten tukeminen, sekä hiv-tartunnan saaneiden ihmis- ja perusoikeuksien edistäminen. Hivpoint kehittää hiv-tartuntojen ennaltaehkäisyyn ja seksuaaliterveyden edistämiseen tähtääviä testaus-, neuvonta- ja tukipalveluja sekä tekee yhteiskunnallista vaikuttamistyötä.

Tuba Food & Lounge

Tuba

www.tuba.fi
Tuba Food & Lounge on kierrätyshenkinen kulttuuriravintola Oulussa.
Käytämme paljon luomu-, lähi- ja hävikkiraaka-aineita ja menusta löytyy aina myös kasvis- ja vegaaniruokaa. Valikoimaamme kuuluu käsintehdyt burgerit ja omaan hapanjuureen leivottu artesaanipizza. Viikolla tarjoamme kohtuuhintaista buffetlounasta, perjantaisin tarjolla on burgerbuffet ja lauantaisin herkkuja notkuva brunssi buffettiin katettuna. Paikallisuus on meille tärkeä arvo ruokatuotteessamme ja Tuban baarin valikoimassa on paljon kotimaisia pienpanimotuotteita. Tuba on myös vilkas tapahtumapaikka, ohjelmassamme viikoittain visailua, keikkoja ja monipuolista kulttuuritarjontaa. Lämpimästi tervetuloa!

Oulun Musiikkivideofestivaalit

Oulun Musiikkivideofestivaalit

www.omvf.net
Oulun Musiikkivideofestivaalit on maailman vanhin musiikkivideofestivaali.
Audiovisuaalisen kulttuurin ja kotimaisen musiikkivideon juhlaa.
Ennakkoluulotonta edelläkävijyyttä ja pohjoista outoutta. 26.8.—29.8.2021.

Air Guitar World Championships

Air Guitar World Championships

www.airguitarworldchampionships.com
Ilmakitaransoiton MM-kisat Oulussa. Rockin’ in the Free World! Kilpailijat ympäri maailmaa pistävät lavalla häpeilemättömästi parastaan näkymättömien instrumenttiensa kanssa. Maailmanrauhaa hymyssä suin ajavasta ilmiöstä ovat inspiroituneet niin elokuvantekijät kuin väitöskirjatutkijatkin. Kun soitat ilmakitaraa, et voi pidellä asetta.

Kotiväki-hanke

Kotiväki-hanke

www.mantykoti.fi/kotivaki/
Kotiväki-hanke kehittää ikäihmisten kaltoinkohtelun ja lähisuhdeväkivallan uhan alla elävien ikääntyneiden turvataitoja ja selviytymismalleja, järjestämällä ryhmätoimintaa, matalan kynnyksen neuvontaa ja ohjausta ja erilaisia tilaisuuksia ikäihmisille itselleen sekä vanhustyötä tekeville. Olemme osa Stean ELÄMÄNOTE-avustusohjelmaa.

Nuortenelämä.fi

Nuortenelämä.fi

www.nuortenelama.fi/
Nuortenelämä.fi on tieto- ja neuvontapalvelu kaikille Suomessa asuville 13—30-vuotiaille nuorille. Palvelusta saat tietoa, neuvontaa ja ohjausta elämäsi eri tilanteissa. Löydät palvelusta nuorille suunnattuja ajankohtaisia tapahtumia, kilpailuja ja kampanjoita sekä nuorten tuottamaa mediaa. Saat kattavasti tietoa palvelun Elävää elämää –tietoalueelta ja voit kysyä mieltä askarruttavista asioista palvelun chatissa sekä Kysyttävää-palstalla. Nuortenelämä.fi ohjaa sinut myös oman kotipaikkakuntasi lähipalveluihin, jotka neuvovat vielä tarkemmin elämän haastavissa tilanteissa. Verkkopalvelun tuottaa nuorten tieto- ja neuvontatyön osaamiskeskus Koordinaatti yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.