29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Voimaa sa­teen­kaa­res­ta -työ­paja (täy­si-ikäi­sille)

Huom. Tämä tapahtuma järjestettiin vuonna 2023!

Torstai 3.8.2023 klo 12.00–14.00
Hyvän mielen talo, 2.krs
Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
p. 044 311 4140
Tapahtumapaikalle ei ole esteetöntä kulkua. Lue lisää ohjelmakuvauksen lopusta.
K-18
Maksuton. Sisäänkäynti Vaarankadun puolelta.

Voimaa sa­teen­kaa­res­ta -työ­paja (täy­si-ikäi­sille)

Hyvän mielen talo, 2.krs

Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu

Hae reittiohjeet →

Tervetuloa juhlistamaan vuoden värikkäintä viikkoa!

Työpajassa voit valmistaa uniikin kaulakorun sateenkaaren sävyissä. Pullota mieleisesi värikkäät kiteet miniatyyripulloon, sulje korkki ja säilö muistosi niitä hetkiä varten, joina tarvitset voimaa. Lisäksi työpajassa on mahdollisuus toteuttaa omanlaisesi pinssi tai pride-rintanappi, joka on kaikille sopiva, hienovarainen keino välittää tukea sateenkaarioikeuksille ja LHBTIQ-ihmisille. Mikäli pinssi ei kuitenkaan tunnu omalta jutultasi, voit muuntaa sen pajassamme jääkaappimagneetiksi. Kätevää, eikö?

Voit myös piipahtaa Hyvikselle rupattelemaan ja nauttimaan kahvikupposen iloisessa seurassamme, johon jokainen on tervetullut omana itsenään.

Työpaja on suunnattu kaikille täysikäisille, ei ilmoittautumista.

Esteettömyys:
Pyörätuolilla kulku Hyviksellä on haastavaa. Talossa on hissi, mutta sinne päästäkseen on kuljettava lyhyet portaat, jossa on kaksi kapeaa pyörätuoliluiskaa, ulko-oven portaissa on luiska. WC-tilat eivät ole esteettömät, niiden lattia on ylempänä kuin muu lattia ja niissä on kaksi pientä huonetta (toisen wc:n käsienpesutilaan pyörätuoli mahtunee, mutta ei ihan pöntön viereen). Pyörätuolilla voisi olla mahdollista kulkea avustajan kanssa, jos pystyy lyhyiksi hetkiksi nousemaan.

Myös torstaina