29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Pop up -seksuaali­neuvonta­vastaanotto

Huom. Tämä tapahtuma järjestettiin vuonna 2018!

Torstai 19.7.2018 klo 11.00–15.00
Kumppanuuskeskus, Tiketti
Kansankatu 53, 90100 Oulu
Tapahtumapaikalle on esteetön pääsy.

Pop up -seksuaali­neuvonta­vastaanotto

Kumppanuuskeskus, Tiketti

Kansankatu 53, 90100 Oulu

Hae reittiohjeet →

Pop up -seksuaalineuvonnassa sinulla on mahdollisuus yksityisesti ja luottamuksellisesti keskustella koulutetun seksuaalineuvojan kanssa sinua mietityttävästä seksuaalisuuteen tai ihmissuhteisiin liittyvästä asiasta ja saada tietoa muista tukiväylistä. Keskustelemaan voit tulla myös kumppanisi kanssa. Voit myös muuten vain keskustella koulutetun ammattilaisen kanssa vastaanottoaikojen välissä! Yksityisajat saapumisjärjestyksessä. Pop up -vastaanottoajat ovat lyhyitä, noin vartin mittaisia, mutta vaihtelevat tilanteen ja väkimäärän mukaan tarvittaessa pidempään. Vastaanoton aikana voit keskustella isosta tai pienestä seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyvästä asiasta ikään, seksuaaliseen suuntautumisen tai sukuolen moninaisuuteen ja kulttuureihin katsomatta. Odottaessasi seuraavaa vapaata aikaa voit tutustua seksuaalineuvonta-aiheisiin esitteisiin ja miettiä vaikka samalla jo kysymyksiä seksuaalineuvojalle! Esteetön pääsy.

Toivottavat tervetulleeksi
Henry Kaspala, seksuaaliterapeutti, sosionomi (AMK)
Satu K. Perttunen, seksuaalineuvoja, seksuaalikasvattaja, HuK
Meiju Kaakinen, seksuaalikasvattaja, lastenohjaaja

Henry Kaspala esittäytyy

Tervetuloa,

Minun nimeni on Henry Kaspala. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) sekä seksuaali­neuvoja. Kouluttaudun nyt viimeisiä kuukausia seksuaali­terapeutiksi Väestö­liitolla. Lisäksi minulla on valmiudet kouluttaa Setan vierailevana kouluttajana hlbti-asioissa esimerkiksi oppi­laitoksissa. Olen myös toiminut paikallis­järjestössä tuki­henkilönä. Minulla on kokemusta muun muassa turvapaikan­hakijoiden ja trans­ihmisten tukemisesta.

Perus­tutkintoni opinnäyte­työssä kuvasin kolmen sateenkaari­perheen lasten huoltoa, asumista, hoitoa ja kasvatusta. Suunnitelmissani on työskennellä seksuaali­terveyden edistämiseksi ja toivon, että kokemus Oulu Pridella vie minua lähemmäs tavoitettani!

Olen enemmän kuin mielelläni vaikuttamassa yhteis­kunnalliseen asenne­ilmapiiriin Oulu Priden kanssa sekä pyrkimässä osaltani turvaamaan hyvin­voinnin ja ihmis­oikeuksien toteutumista riippumatta ihmisten seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen­ilmaisusta.

Tapaamistamme odottaen
Henry Kaspala

Henry Kaspala
Henry Kaspala

Satu K. Perttunen esittäytyy

Olen Satu K. Perttunen, seksuaali­neuvoja, -kasvattaja ja yliopisto-opettaja. Opiskelen seksuaali­terapeutiksi, seksologian syventävissä opinnoissa, kuin myös psykologiaa ja kasvatus­psykologiaa. Olen suorittanut tunne­keskeisen pari­terapian peruskurssin.

Seksuaalisen hyvinvoinnin kannalta yksilön omat merkityksen­annot elämästään muiden kanssa, itse­määrittely ja seksuaali­oikeuksien toteutuminen ihmis­oikeuksina ovat oleellisia. Olen myös opiskellut ja työskennellyt ulkomailla vuosia, joten pystyn kohtaamaan monenlaisia kulttuureja luontevasti. Opinnoissani olen tutustunut seksuaalisuuteen liittyviin aiheisiin monipuolisesti.

Tervetuloa keskustelemaan yksin tai yhdessä seksuaalisuuteen liittyvästä aiheesta ja iästä riippumatta!

Satu K. Perttunen
Satu K. Perttunen

Meiju Kaakinen esittäytyy

Olen 25-vuotias ja olen ammatiltani lasten­ohjaaja. Opiskelen Sexpon järjestämässä seksuaali­kasvattaja-koulutuksessa ja valmistun joulukuussa 2018.

Minä pidän teistä huolta Pop up -seksuaali­neuvonnan ”odotus­huoneessa”. Odotus­huoneessa voit nauttia kahvia tai teetä tai lukea seksuaalisuuteen liittyviä artikkeleita. Voimme vuoroa odotellessa keskustella seksuaali­kasvatuksen aiheista, seksuaalisuuteen liittyvistä asioista tai vaikka rupatella mukavia. Nähdään Prideilla!

Myös torstaina