29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Oulu Priden Kulttuuri-iltamat!

Huom. Tämä tapahtuma järjestettiin vuonna 2021!

Torstai 5.8.2021 klo 19.00–23.00
Kortteliravintola Voimala
Kasarmintie 1, 90130 Oulu
Tapahtumapaikalle on esteetön pääsy.

Oulu Priden Kulttuuri-iltamat!

Kortteliravintola Voimala

Kasarmintie 1, 90130 Oulu

Hae reittiohjeet →

Oulun Priden kulttuuri-iltama järjestetään osana Oulu Pride 2021 -viikkoa.

LISÄYS: Tapahtuma järjestetään Voimalan pihalla, näin voidaan tarjota enemmän tilaa kulttuuri-iltamien kävijöille. Isompi lava, parempi meininki! Tule ja koe mukava ilta yhdessä!

Runoperformanssi: Laineiden lapsi
Laineiden lapsi on Merituulia Aallon (kuvassa) runollinen sanataideteos. Kipeän lapsuuden, suuren rakkauden, järjettömän elämänhimon ja naiivin uhman välisten kontrastien kautta teos piirtää nuoruuden ja aikuisuuden rajaa, jonka ylittäminen käy matkasta myrskyn lävitse. Tänään on aika juhlistaa sitä, mitä toisella puolen odottaa. (Kannen kuva: Eija Eskola)

Minilukupiiri
Matti A. Kemin ja Jarkko Korpuan minilukupiirin vieraana tuomiorovasti Satu Saarinen. Piiri on lukenut Suvi Auvisen uutuusteoksen Kaltaiseni valmiste (Kosmos), ja avaa yleisölle lukukokemuksiaan. Lajien välissä liikkuva teos kertoo ihmisistä ja muista eläimistä, halusta ja anarkismista sekä siitä, millaista on elää seksuaalivähemmistöön kuuluvana ihmisenä Suomessa.

Homobingo
Legendaarinen homobingo on taas täällä! Ilmainen osallistuminen! Kaistapäiset juontajat! Mahtavat palkinnot! Numerot arpovat Oulu Pride ry:n Martu Väisänen ja Eva Nissinen.

Disco: lavalla Discotransit
Legendaarinen Discotransit on tehnyt paluun estradeille! Pitäjän kähein bilebändi keskittyy 70- ja 80-lukujen vanhaan kunnon discomusiikkiin uutena laulajanaan Eeva-Maria Kauniskangas.

Juontajina aina ihanat Martu ja Kari.

Myös torstaina