29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Oulu Pride 2023 Pää­bileet / Main Party

Huom. Tämä tapahtuma järjestettiin vuonna 2023!

Lauantai 5.8.2023 klo 23.00–04.00
Radisson Blu
Hallituskatu 1
p. 020 1234730
Tapahtumapaikalle on esteetön pääsy.
K-18
Liput:
Ovelta 14 € + narikka 4 €
S-etukortilla 13 € + narikka 4 €
Jäsenille* 9 € + narikka 4 €
* Oulu Priden tai muun Setan jäsenjärjestön jäsen.
  Ennakkolipunmyynti on päättynyt.

Oulu Pride 2023 Pää­bileet / Main Party

Radisson Blu

Hallituskatu 1

Hae reittiohjeet →

Esiintyjät:

Club U-Haul
Miss Lumiere
Barbitalo
VJ LNA

Aikataulu:

23.00-00.30 Barbitalo
00.30-01.00 Miss Lumiere
01.00-04.00 Club U-Haul

Club U-Haul

Club U-Haul on kolmen ystävän Trabelsin, Suinnerin ja Wekesan perustama klubi ja bilekonsepti, joka juhlistaa ruskeaa ja mustaa queer kulttuuria. U-Haul tanssilattia on vallankumouksellinen tila jossa nautinto, ilo ja sitoutuminen turvallisuuteen todistavat meille että vapaus on mahdollista ja tavoittelemisen arvoista.

Club U-Haulin tunnistaa dj seteistä jotka vapaasti risteilevät eri genrejen kuten amapianon, afro beatsin, hip hopin, rnbn ja näistä inspiroituvien remixien välillä, sekä hosteista mikissä jotka nostattavat tunnelmaa ja kommentoivat tanssilattian tapahtumia. Klubin tavoiteena on tuoda esille djtä ja esiintyjiä aliedustetuista ryhmistä.

Nimi U-Haul tulee muuttofirmalta ja viittaa stereotypiaan lesboista, jotka muuttavat yhteen uuden kumppanin kanssa heti tavattuaan. Meille se tarkoittaa samalla tavalla sitoutumista omaan yhteisöön.

Caroline Suinner(they/them) on yksi Club U-Haulin perustajajäsenistä ja monitieteinen taiteilija, joka on tullut tutuksi intersektionaalisuuteen ja representaatioon keskittyneistä projekteista. Hänen työuransa kattaa performatiivisia ja visuaalisia taideprojekteja, joissa turvallisuuden ja vapautumisen risteymien tutkiminen on keskiössä. Suinner opettelee hyväksymään epätäydellisyyttä ja luomaan tasapainoa kaoottisessa todellisuudessa. Suinnerin dj seteissä saatat kuulla housea, kutkuttavia remixejä, amapianoa, afroa ja uk soundeja. Häntä kiinnostaa tunnelmasta toiseen liukuminen ja hänelle kodilta tuntuvien musiikkikulttuurien sekoittaminen.

Meriam Trabelsi (they/she) on monialainen taiteilija, kulttuurityöntekijä, MC ja yksi U-Haulin perustajajäsenistä. Turvallisuuden kokemusten tutkiminen ja työstäminen on ollut hänen työnsä ytimessä muun muassa Pehmee kollektiivissa ja Club U-Haulissa. Trabelsi suhtautuu intohimoisesti BIPOC queer- ihmisten vapauteen ja iloon, hyvään phättiin biittiin ja astrologiaan. Hänen uusi ja kauan tuloaan tehnyt intohimo DJ:nä olemiseen pitää hänet inspiroituneena, eikä hän malta odottaa, että hän saa kasvaa tämän uuden rakkauden kanssa. Tanssilattialla löydät hänet todennäköisesti keskeltä cypheriä sheikkaamassa pyllyään.

Wekesa (she/they) on 6vuotta soittanut Helsinkiläinen dj ja yksi U-Haulin perustajajäsenistä. Hän soittaa seteissään amapianoa, afrobeatsejä, dancehallia, rnbtä ja queer anthemeitä. Wekesa on sosiaalisesti taitava soittaja, joka lukee tanssilattiaa, tarjoillen samalla yllätyksiä ja omaa vahvaa näkemystä. Hän on tehnyt yli kymmenen vuotta töitä dancehall tanssin ja musiikin tuomisessa Helsingin tanssisaleille, klubeille ja Suomalaiseen radioon. Läpi dj uransa Wekesa on myös edistänyt turvallisempien tilojen käytäntöjä Helsingin klubiskenessa muun muassa osana Mellow Yellow Clubia ja Club U-Haulia.

Miss Lumiere

Miss Lumiere on tunnettu Suomen drag-piireissä räväkästä tanssi-showsta, näyttävistä asuista ja taitavasta lipsync-suorituksesta. Miss Lumiere on esiintynyt tapahtumissa ympäri Suomea sekä mm. Sveitsissä drag-tapahtumassa.

Barbitalo

Barbitalo on oululainen DJ-kollektiivi, joka on nopeasti saavuttanut nimeä pohjoisen kulttuuriskenessä. Heidän ainutlaatuinen tapansa yhdistää monipuolisia soundeja ja tyylejä pyrkii pitämään yleisön tyytyväisenä ja pitämään hauskaa!

VJ LNA

Cultish-kollektiivissa vaikuttava VJ LNA tarjoilee sateenkaarevat visuaalit koko illan ajan.

Myös lauantaina