29. 7. –5. 8. 2024

Oulu, Finland

KPOP-tanssi Workshop

Huom. Tämä tapahtuma järjestettiin vuonna 2022!

Keskiviikko 3.8.2022 klo 20.00–22.00
Kulttuuritalo Valve, 3 krs, Tanssisali
Hallituskatu 7, 90100 Oulu
Katso esteettömyystiedot Kulttuuritalo Valven sivuilta.

KPOP-tanssi Workshop

Kulttuuritalo Valve, 3 krs, Tanssisali

Hallituskatu 7, 90100 Oulu

Hae reittiohjeet →

KPOPDANCEOULU on oululaisen opiskelijan Joona Aartolan vuonna 2018 perustama KPOP-tanssikoulu. Tanssikoulun tavoite on mahdollistaa Oulun alueella asuville katutanssin harrastamisen korealaisen populaarikulttuurin sävyttämänä riippumatta iästä tai tanssitaustasta. Tanssiharrastuksen saavutettavuus on tanssikoululle ensiluokkaisen tärkeää, minkä vuoksi tanssitunnit pyritään pitämään mahdollisimman matalakynnyksisinä, opettavaisina ja edullisina.

Tanssikoulu järjestää joka syksy ja kevät kursseja kolmessa eri taitotasossa: alkeet, jatko ja edistyneet. Loma-aikoina tanssikoulu tarjoaa workshoppeja, jotka ovat n. 2-3 tunnin mittaisia toisistaan riippumattomia tanssipajoja. Workshopissa opetellaan tanssin pääkohta, kuten kertosäe, yhden tanssitunnin aikana.

KPOPDANCEOULU järjestää pride-viikolla korealaiseen populaarikulttuuriin liittyvän tanssiworkshopin. Workshoppiin voi osallistua kuka tahansa taitotasosta ja iästä riippumatta, etkä tarvitse aiempaa tietämystä tanssista tai korealaisesta popista! Workshopin alussa lämmitellään lyhyesti opettajan ohjaamana, minkä jälkeen opetellaan tunnetun KPOP-kappaleen kertosäkeen koreografia! Workshop on ilmainen ja paikalle tarvitset ainoastaan itsesi, mukavat vaatteet ja vesipullon. Puhtaiden sisäkenkien käyttö on suositeltavaa, mutta ei pakollista. Workshop kestää kaksi tuntia ja lopputulos videoidaan. Videolla ei ole pakko olla. Mainontaa workshopista voit seurata Instagramissa @kpopdanceoulu

Myös keskiviikkona