29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Burlesque with Pride

Huom. Tämä tapahtuma järjestettiin vuonna 2022!

Sunnuntai 7.8.2022 klo 12.00–14.00
Kulttuuritalo Valve, tanssisali 3
Hallituskatu 7, 90100 Oulu
p. 08 55847500
Tapahtumapaikalle on esteetön pääsy.
K-18
Maksu paikan päällä. Käteinen tai MobilePay.
Liput 30,00 €

Burlesque with Pride

Kulttuuritalo Valve, tanssisali 3

Hallituskatu 7, 90100 Oulu

Hae reittiohjeet →

Kirsikkana Pride-viikon sateenkaaren väreissä komeilevan kakun päällä pääsemme nauttimaan burleskityöpajasta burleskitaiteilija Director’s Katin johdolla! Jokainen on tervetullut tämän sallivan, hauskan ja aistikkaan lajin iloon, joten aiempaa burleskitaustaa et tarvitse.

Burleski on itseilmaisua, sensuellia tanssia, liioittelua, komediaa ja paljon muuta. Tämä laji vapauttaa itseilmaisuun juuri sellaisena kuin olet.

Työpajassa kurkistamme burleskin liikekieleen, tanssiin, kiusoitteluun ja hauskanpitoon. Shimmyä, sheikkausta  ja omasta kehosta nauttimista!  Burleski on kaiken näköisten, ikäisten ja kokoisten kehojen juhlaa!

Vaatetukseksi sopii mikä vaan mukava asu jumppavaatteista verkkosukkahousuihin; tärkeintä on että sinulla on mukava liikkua ja olla.

HUOMIO: Ilmoittautumiset (viimeistään 31.7. mennessä) ja mahdolliset tiedustelut osoitteeseen: directorskat.burlesque@gmail.com

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Director´s Kat on oululainen burleskitaitelija ja esittävän taiteen moniottelija, joka on valloittanut burleskilavoja aistikkailla ja hauskoilla numeroillaan jo vuodesta 2015. Hän opettaa myös burleskin viikkotunteja, erilaisia burleskityöpajoja sekä antaa yksityisopetusta. Opettajana Kat on kannustava, huumorintajuinen ja monipuolinen. Hänen intohimonsa on tukea oppilaitaan jokaisen omalla burleskipolulla, liittyi se sitten itsevarmuuteen, tanssiin, esiintymistaitoon tai muuhun oppilasta kiehtovaan aihealueeseen.

Myös sunnuntaina