29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Työelämäseminaari by Oura

Huom. Tämä tapahtuma järjestettiin vuonna 2021!

Keskiviikko 4.8.2021 klo 15.00–17.00
BusinessAsema, kahvilan aula
Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu
Tapahtumapaikalle on esteetön pääsy.

Työelämäseminaari by Oura

BusinessAsema, kahvilan aula

Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu

Hae reittiohjeet →

Tule kuulemaan miten kehittää sateenkaariystävällisiä palveluita työyhteisöjä.

Hannu Medina on We Speak Gayn ja Gay Travel Finland palvelun perustaja, Suomen ainoa sateenkaarimatkailun ja sateenkaarivestinnän asiantuntija. Hannu puhuu kuinka sateenkaariystävällisyys tekee hyvää työyhteisölle ja innovatiivisuudelle yrityksen sisällä ja miten sitä on mahdollista käyttää vahvuutena ja kilpailutekijänä myös myynnissä ja markkinoinnissa.

Kavita Kapoor is a multi-award-winning technologist, board member, and entrepreneur who creates Technology for Good with a focus on child rights, volunteering, and education. Kavita has been working for LGBTQ+ inclusion in organisations as wide as London Olympics and BCS (British Computer Society). Kavita will give us a talk about the importance of mentoring and networking. Kavita is open for networking and consulting, visit her website at kavitakapoor.org.

Tilaisuuden juontaa Laura Ojala, oululaisen älysormusvalmistaja Ouran insinööri ja yhdenvertaisuuskomitean tiedottaja. Tilaisuuden lopuksi on aikaa esittää kysymyksiä molemmille puhujille.

Stream: www.twitch.tv/oulupride

Myös keskiviikkona