29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Puistojuhla

Huom. Tämä tapahtuma järjestettiin vuonna 2018!

Lauantai 21.7.2018 klo 14.00–18.00
Åströminpuisto
Mannenkatu, 90130 Oulu
Tapahtumapaikalle on esteetön pääsy.

Puistojuhla

Åströminpuisto

Mannenkatu, 90130 Oulu

Hae reittiohjeet →

Tervetuloa mukaan Oulu Priden puistojuhlaan! Tiedossa on puheita, elävää musiikkia ja tanssia, ohjelmaa lapsille, ständejä ja mukavaa yhdessäoloa Åströminpuiston koivujen katveessa.

Tapahtuman juontavat Erno ja Tuulia, ja aikataulu on osapuilleen seuraava:

14.00 Setan puheenjohtaja Viima Lampinen pitää avajaispuheen.
14.15 MAJA (musiikkia)
15.00 Yasminen tanssiesitys
15.15 Taika-Petteri esiintyy lapsille
16.00 Vuoksi (musiikkia)
16.45 KOKAMU (musiikkia)
18.00 Puistojuhla päättyy.

Puistojuhlassa on lapsille pomppulinna klo 14–18 ja kasvomaalausta klo 14–16.

Pidetään puisto siistinä! Alueella on käytössäsi ulkokäymälöitä – lähistön ravintoloiden wc-tilat on tarkoitettu vain ravintola-asiakkaille. Viethän mukanasi tuomat roskat pois mennessäsi ja huolehdit, että ne päätyvät asianmukaiseen jäteastiaan.

MAJA

MAJA on duo, jossa voimansa yhdistävät laulaja-lauluntekijät Julia Vornanen ja Marko Siekkinen (Kaustinen showcase 2017). Molemmilta ilmestyi viime kesänä ensimmäinen soololevy, joilta on kuultu musiikkia myös radioissa. Molempien musiikkia on kuultavissa myös Spotifyssa. Laulajalauluntekijöiltä löytyy myös upeita videoita YouTubesta.

MAJA-duo soittaa omaa musiikkia, jossa yhdistyy yksinkertainen sekä luonnollinen herkkyys ja voima. Musiikin pääosassa on kaksiääninen harmoninen laulu, jota säestää kitara ja koskettimet.

MAJA-duon suomenkielisessä folkissa kuullaan maanläheisiä tarinoita elämän eri suunnilta. Kantavia teemoja MAJA-duon lauluissa ovat uskaltamisen rohkeus, rakkaus ja positiivinen elämänasenne.

MAJA-duo.

MAJA-duon ensimmäinen sinkku Maja on nyt kuunneltavissa Spotifyssä ja YouTubessa!

Facebook: https://www.facebook.com/majaduo/
Instagram: https://www.instagram.com/majaduo/

Katso Juunin & Olkimaan Sininen lintu -video YouTubesta:

Katso Marko Siekkisen & Toivoniemen reservaatin Kiire-video YouTubesta:

Taika-Petteri

Katso Taika-Petterin mainos YouTubesta:

Vuoksi

Vuoksi on laulaja Kirsin ja lauluntekijä Matin muodostama kaksikko. Vuoksin tarinoissa yhdistyvät tarkkanäköiset kertomukset ihmisten välisistä kohtaamisista ja rohkeus tuoda kipeitäkin asioita liki. Herkät pop-melodiat ja Kirsin pehmeän kuulas ääni kuljettavat kuulijan vaivatta tarinoiden ytimeen. Kirsin ja Matin pitkään jatkunut yhteistyö on hionut keikkatilanteet maagiseksi vuoropuheluksi yleisön ja tarinan kertojien välillä. Kirsin valovoimainen ja lämmin olemus tulee iholle ja saa Matin tarinat tuntumaan omakohtaisilta kokemuksilta jokaisen kuulijan elämästä. Vuoksi julkaisee tänä kesänä kolme sinkkua, joista ensimmäinen Älä sano mitään julkaistiin toukokuun puolessa välissä. Vuoksi esiintyy tänä kesänä muun muassa Qstockissa.

Vuoksi
Vuoksi.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/68RYKluw5j1u60RKpQDVqo?si=I5E9-b89Rby1sk0YQzG29w
Facebook: https://www.facebook.com/vuoksimusic/
Instagram: https://www.instagram.com/vuoksimusic/

KOKAMU

– Mitä naapurin Jaakko sano ku KOKAMUn näki?
– No mitä?
– Kyllähän näitten takia tulis isolle kirkolle usiamminki.

Kokeellista kantelemusiikkia mutta myös paljon muuta. Elektro-akustisia äänikaaria ja perkussioita, tuhat ääntä kahdesta suusta, runoutta. Duon esiintyminen on sekoitus arkitodellisuutta ja mystis-karjalais-perinteen läpi suodatettua performanssia. Ego on laitettu ohjaamaan soitinta, ei tuomaan henkilöä esille.

KOKAMU
KOKAMU.

Myös lauantaina