1. –7. 8. 2022

Oulu, Finland

Päätukijat

Hukka – Enemmän elämää

Liikuntakeskus Hukka

www.hukka.net
Kuntoilua, kohtaamisia ja hyvän olon koti kaikille oululaisille – meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet.
Hukka on jokaisen oululaisen oma liikunta- ja hyvinvointi­keskus, joka on liikuttanut ihmisiä jo yli 40 vuoden ajan. Kaikki alkoi Oulun ensimmäisistä squash-kentistä ja tänä päivänä tarjoamme asiakkaillemme vauvasta vaariin kaupungin laajimmat liikkumis­mahdollisuudet aina ryhmäliikunta­tunneista tapahtumiin, palloilusta kuntosaliin sekä valmennuksista virtuaalitunteihin.
Hukka on yhteisö, johon haluaa kuulua. Yhteisö, jossa tehdään oululaisista maailman onnellisimman maan onnellisimpia ihmisiä – yksi treeni, yksi kohtaaminen ja yksi päivä kerrallaan. Enemmän elämää ja hyvinvointia niin sydämelle, mielelle kuin keholle ‒ nyt ja tulevaisuudessa.

Oulu Capital of Northern Scandinavia

Oulun kaupunki

www.ouka.fi
Oulun kaupungin arvot ovat: rohkeus, reiluus, vastuullisuus.
Oulun kaupunki on sitoutunut tasa-arvon ja yhden­vertaisuuden edistämiseen toiminnallisen tasa-arvon ja yhden­vertaisuuden suunnitelmalla ja haluaa tukea asukkaidensa hyvinvointia.

Oulun yliopisto

Oulun yliopisto

www.oulu.fi
“Oulun yliopisto on kansain­välisesti toimiva tiede­yliopisto, jonka erilaisista taustoista tulevat opiskelijat ja henkilökunta luovat monimuotoisen opiskelija­yhteisön. Yliopistomme on sitoutunut yhden­vertaisuuden edistämiseen.

Kultatukijat

Vasemmisto Oulu

Vasemmisto Oulu

oulunvasemmisto.fi
Oulun Vasemmiston kunnallis­järjestö kokoaa oululaiset puolueosastot yhteen ja muun muassa ylläpitää suhteita valtuusto­ryhmään sekä järjestää erilaisia tapahtumia Oulussa. Kunnallis­järjestön johtokuntana toimii kunnallistoimikunta. Kunnallis­toimikunnan valitsee vuodeksi eteenpäin Vasemmisto­liiton Oulun kunnallis­järjestön syyskokous, jossa edustajina toimivat paikallisten puolue­osastojen valitut edustajat.

Hopeatukijat

SDP Oulun Demarit

Oulun Sosiali­demokraattinen Työväen­yhdistys ry

www.oulundemarit.fi
Oulun Sosiali­demokraattinen Työväen­yhdistys ry on aktiivisesti mukana paikallisessa päätöksen­teossa. Oulun kaupungin ja kaupunkilaisille tarjottavien palveluiden kehittäminen ovat sen tärkeimpiä tehtäviä. Yhdistyksellä on lukuisia luottamus­henkilöitä kunnallisissa päätöksenteko­elimissä.

Vihreät Oulussa

Oulun Vihreä Kunnallisjärjestö ry

www.vihreatoulussa.fi
Vihreää toimintaa, tapahtumia ja tapaamisia sekä vaikuttamisen paikkoja kaupunkilaisille järjestävät neljä vihreää oululaista yhdistystä: Oulun Vihreät, Oulun seudun Vihreät Naiset, Oulun Vihreät Nuoret ja Oulun vaalipiirin tieteen ja teknologian vihreät. Oululaisten yhdistysten katto­järjestönä toimii Oulun Vihreä Kunnallis­järjestö. Yhdessä olemme Vihreät Oulussa.

PAM

PAM Palvelualojen ammattiliitto ry

www.pam.fi
PAM on yksityisillä palvelu­aloilla työskentelevien ja opiskelevien ammatti­liitto ja työttömyys­kassa. Edustamme työn­tekijöitä mm. kaupan, siivous- ja kiinteistö­huollon ja hotelli- ja matkailu­alan työpaikoilla, parannamme työehtoja ja neuvottelemme työehto­sopimukset. Oikeuden­mukainen palkka ja työehdot kuuluu kaikille! Seuraa meitä @pampohjoissuomi

Muut yhteistyökumppanit

Ammattiliitto Pro

Ammattiliitto Pro

www.proliitto.fi
Ammattiliitto Pro tekee työtä tasa-arvoisen työelämän puolesta. Jokaisella on oikeus työelämään ilman häirintää tai syrjintää.

Elektrobit

Elektrobit Automotive Finland Oy

elektrobit.com
Elektrobit is an award-winning and visionary global supplier of embedded and connected software products and services for the automotive industry. A leader in automotive software with over 30 years serving the industry, Elektrobit’s software powers over one billion devices in more than 100 million vehicles and offers flexible, innovative solutions for car infrastructure software, connectivity & security, automated driving and related tools, and user experience.

Huutomerkki ry

Huutomerkki ry

huutomerkki.fi
Huutomerkki ry on kirjoittaja­yhdistys, joka edistää pohjoisen kirjallisuuden asemaa ja tuo esiin pohjoisia kirjoittajia. Yhdistyksen tukikohta on Oulussa.

InnoConnections

InnoConnections

www.innoconnections.com
InnoConnections erikoistuu etsimään asiakkaita, yhteistyö­kumppaneita, maahantuojia, tukkuja, jakelijoita, jälleen­myyjiä ja muita kumppaneita Euroopan maista. Tarjoamme kansainvälistymis­palveluita yhteistyö­verkostomme kautta suomalaisille yrityksille ja organisaatioille.

Kela | Fpa

Kansaneläkelaitos

www.kela.fi
Kansaneläkelaitos, Kela, hoitaa Suomessa asuvien sosiaali­turvaa eri elämän­tilanteissa.

Kulttuuritalo Valve

Kulttuuritalo Valve

www.kulttuurivalve.fi
Kulttuuritalo Valve, entinen Nuoriso- ja kulttuuri­keskus NUKU, on yksi Oulun seitsemästä kulttuuri­laitoksesta, joiden toiminta-ajatuksena on tuottaa kulttuuri­palveluja yhteis­työssä taiteilijoiden, taide- ja kulttuuri­järjestöjen sekä yhdistysten kanssa.

Kulttuurivoimala – Culture Power Station ry. Yhteisöllisen kulttuurin ja -taiteen keskus.

Kulttuurivoimala – Culture Power Station ry

www.kulttuurivoimala.fi
Kulttuurivoimala – Culture Power Station ry on yhteisöllisen kulttuurin ja -taiteen keskus. Toiminnan keskiössä on yhteisö-, ympäristö ja mediataide. Kulttuuri­voimalan toiminta on paikallista, kansallista sekä kansain­välistä.

O'Diako

O’Diako, Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

www.odiako.fi
O’Diako on Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta. Jäsenemme opiskelee sosiaali-, terveys-, tulkkaus- ja kirkonalalle.

Oulun Elokuvakeskus ry

Oulun Elokuvakeskus

www.oulunelokuvakeskus.fi
Oulun Elokuvakeskus ry on vuonna 1973 perustettu pohjois­suomalainen elokuva-alan kulttuuri­järjestö, jolla on myös valtakunnallisia ulottuvuuksia. Toiminnan tarkoituksena on edistää elokuva­taiteen sekä elokuvan historian tuntemusta ja tutkimusta.

Oulun juhlaviikot

Oulun juhlaviikot

www.oulunjuhlaviikot.fi
Oulun juhlaviikot on kuuden festivaalin ja satojen tapahtumien kokonaisuus elokuussa. Oulun juhla­viikkoihin kuuluvat Elojazz, Oulunsalo Soi, Muusa­juhlat, Taiteiden Yö, Oulun Musiikki­video­festivaalit, Ilmakitaran­soiton MM-kisat ja Flow Productions. Vaihtuvassa ohjelmistossa nähdään mm. kuoro­päivä ja säestettyjä mykkä­elokuvia sekä lastenmusiikki­näytelmä ja akrobatiaa Oulun juhlaviikot esittää -sarjassa.

Oulun Musiikkivideofestivaalit

Oulun Musiikkivideofestivaalit

www.omvf.net
Oulun Musiikkivideo­festivaalit on maailman vanhin musiikkivideo­festivaali. Järjestyksessään 29. OMVF:it järjestetään tänä vuonna 25.–28.8. Luvassa on musiikkivideo­näytöksiä, elokuvia sekä oheis­ohjelmaa, kuten jatko­klubit ja suosittu nykytaide­näyttely.

Oulu | Nuorisopalvelut

Oulun Nuorisopalvelut

www.nuortenoulu.fi
Nuorisopalveluiden tehtävänä on edistää lasten ja nuorten oikeuksien toteutumista. Niiden toteutumiseksi vahvistetaan lasten ja nuorten osallisuutta ja vaikuttamis­mahdollisuuksia, tuetaan heidän kasvuaan, itsenäistymistään ja yhteisölli­syyttään sekä niihin liittyvää tietojen ja taitojen oppimista.
Nuorisopalvelut edistää yhdenver­taisuutta ja tasa-arvoa sekä parantaa lasten ja nuorten kasvu- ja elinoloja. Toiminnan lähtökohtana on tukea kasvua, joka edistää ihmisarvon ja ympäristön kunnioittamista sekä loukkaamattomuutta.

Oulun Seta

Oulun Seta

oulunseta.fi
Ylypeyttä jo vuodesta 1986 lähtien!

Oulun taidemuseo

Oulun taidemuseo

www.ouka.fi/oulu/luuppi/oulun-taidemuseo
Oulun taidemuseo on Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueellinen vastuumuseo, joka on osa Museo- ja tiedekeskus Luuppia. Museo sijaitsee Myllytullin kaupungino­sassa Oulussa lähellä Hupisaaria.

Pohjois-Pohjanmaan Vasemmistonuoret

Pohjois-Pohjanmaan Vasemmistonuoret

vasemmistonuoret.fi/piirijarjestot/pohjois-pohjanmaan-vasemmistonuoret
Pohjois-Pohjanmaan vasemmisto­nuoret on Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella toimiva poliittinen nuoriso­järjestö, jonka toimintaan ovat tervetulleita kaikki 13–30-vuotiaat vasemmistolaiset nuoret. Vasemmisto­nuorten keskeisiä arvoja ovat sosialismi, demokratia, feminismi, punavihreys ja kansain­välisyys. Nämä tavoitteet eivät ole toisistaan erillisiä, vaan ne muodostavat kokonais­valtaisen näkemyksen vapaammasta, inhimillisemmästä ja tasa-arvoisemmasta maailmasta.

Sateenkaariperheet

Sateenkaariperheet ry

www.sateenkaariperheet.fi
Sateenkaariperheet ry on vuonna 1997 perustettu lastensuojelu- ja perhejärjestö. Se toimii Suomen sateenkaari­perheiden lasten ja vanhempien sekä perhettä suunnittelevien ja vanhemmuudesta kiinnostuneiden ihmisten kontakti­foorumina, vertaistuen tarjoajana, oikeuksien puolustajana, tiedon­välittäjänä ja edunvalvojana sekä perheiden kanssa työskentelevien ammattilaisten kouluttajana. Sateenkaari­perheet ry toimii valtakunnallisesti, ja tekee yhteistyötä muiden perhe-, lastensuojelu- ja ihmisoikeus­järjestöjen kanssa. Järjestö on Lastensuojelun Keskusliiton sekä Setan jäsen. Oulun seudulla vertais­toimintaa järjestää Oulun paikallis­tiimin vapaaehtois­työntekijät.

Technopolis

Technopolis Oy

technopolisglobal.com/fi
Tarjoamme toimivia työympäristöjä ja ensiluokkaisen asiakas­kokemuksen vastaamalla yritysten ja ihmisten tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Koska muuntautuvuus on luonnollinen osa meitä.

Terveystalo. Kohti Parempaa.

Terveystalo

www.terveystalo.com
Vaikka valtavasti kehitystä onkin saavutettu, vielä monta askelta on edessä. Tiedostamme, että yhden­vertainen maailma ei ole vielä valmis. Se on jatkuva työmaa, jossa tehdään työtä sen eteen, että tulevaisuudessa kaikki voisivat olla vapaasti sellaisia kuin ovat – Terveys­talossa haluamme olla osa tätä muutosta.

Voimala 1889 Kortteliravintola

Voimala 1889

www.voimala1889.fi
Uudistunut kortteliravintola Voimala 1889 tarjoaa tapahtumia ja kulttuuria urbaanissa ympäristössä!
Voimala 1889 sijaitsee samassa piha­piirissä Tuba Food & Loungen ja Ravintola Rauhalan kanssa Ainolan­puiston kupeessa. Ravintolamme toimii moni­puolisena kulttuurin ja tapahtumien kehtona. Meillä pääset nauttimaan keikoista, jameista ja erilaisista kulttuuri­tapahtumista. Voimala 1889 toimii myös inspiroivana taide­galleriana vaihtuvien taide­näyttelyiden myötä.

Vuolle Poikien Talo

Vuolle Poikien Talo

www.poikientalo-oulu.fi
Oulun Poikien Talo on osa Vuolle Setlementin toimintaa. Toimimme 12-29-vuotiaiden poikien ja nuorten miesten parissa sukupuolen moninaisuus huomioiden. Toiminta­muotojamme ovat yhteisö-, ryhmä-, ja yksilötyö. Tuemme yksilöitä myös seksuaali­terveyteen, seksuaaliseen suuntautumiseen sekä sukupuoli-identiteettiin liittyvien kysymysten äärellä. Toimintamme pohjautuu sukupuoli­sensitiiviseen työotteeseen. Haluamme työllämme edistää yhden­vertaisuutta ja tasa-arvoa.

Vuolle Tyttöjen Talo

Vuolle Tyttöjen Talo

www.likka.fi
Vuolle Tyttöjen Talo on kaikesta syrjinnästä vapaa, 10-29 vuotiaiden tyttöjen ja nuorten naisten tila sukupuolen moninaisuus huomioiden. Toimintojen tavoitteena on tukea ja vahvistaa nuorten voimavaroja, mahdollistaa yhteisöl­lisyyden kokemuksia ja osallisuutta sekä tarjota tukea nuoren elämän haastaviin kohtiin. Tyttöjen Talon kantava ajatus on, että meistä jokainen on arvokas omana itsenämme ja että kaikilla ihmisillä on oikeus turvalliseen ja onnelliseen elämään.