2. –8. 8. 2021

Oulu, Finland

Päätukijat

Alko | Välivesi

Alko

alko.fi/valivesi
Ota vettä väliin – Alko mukana Oulu Pridessa.
Alkolle vastuullisuus ja yhden­vertaisuus on sitä, että jokainen tulee hyväksytyksi sellaisena kuin on. Alko on Oulu Priden kumppanina nyt ensimmäisen kerran. Alko ja Välivesi näkyvät Oulu Priden tapahtumissa.

Cybershop - Pure Love Since 2003

Cybershop

www.cybershop.fi
Kotimainen Cybershop™ pyrkii omalla toiminnallaan edistämään ihmis­oikeuksien toteutumista, kaikille tasa-arvoisemmat ja yhden­vertaisemmat olosuhteet. Pride-aatteen mukaisesti juhlistamme etenkin Priden aikaan ihmisyyden moninaisuutta kampanjalla, “Pride Around the Year”. Sateenkaari­yhteisön arvot ovat Cybershop™ lähellä sydäntä!
Cybershop™ verkko­kaupan ja myymälän valikoimasta löydät myös paljon Pride-tuotteita! Cybershop™ valikoimasta löydät mm. myös piilolinssit, Herman’s Amazing -hiusvärit, asusteet, hiusten­pidennykset, lävistys­korut, bändipaidat ja meikit. Cybershop™ palvelee verkkokaupan lisäksi Oulussa, Helsingissä Asema­tunnelissa ja Itiksessä, sekä Turussa ja Tampereella. Tervetuloa ostoksille!

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

www.jhl.fi
JHL on Suomen suurin julkisten alojen ammatti­liitto. JHL:n Oulun seudun aluetoimisto palvelee yhdistyksiä, aktiiveja ja jäseniä Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakuntien alueella.

Hukka - Enemmän elämää

Liikuntakeskus Hukka

www.hukka.net
Oulun Heinäpäässä sijaitseva Liikuntakeskus Hukka on valtakunnallisestikin edistyksellinen liikunta­keskus. Jo tilat – yli 10 000 moni­puolisesti valjastettua sisäliikunta­neliötä – tekevät Hukasta ainut­laatuisen; yhdellä jäsenyydellä käytössäsi ovat kuntosalit, ryhmä­liikuntatunnit, pallo- ja mailapelit, hirsi- ja infrapuna­saunat sekä tietysti ilmainen jäsenkahvi Kahvila Hukasta! Hukan laji­tarjonnasta löydät jotain sydämelle, jotain lihaksille ja jotain mielelle, kaikkia helposta haastavalle tasolle. Hukka ei ole vain kuntosali, vaan liikkumisen kotisi kaikissa elämäsi vaiheissa.🧡

Oulun yliopisto

Oulun yliopisto

www.oulu.fi
Oulun yliopisto on kansain­välisesti toimiva tiedeyliopisto, jonka erilaisista taustoista tulevat opiskelijat ja henkilö­kunta luovat monimuotoisen opiskelija­yhteisön. Yliopistomme on sitoutunut yhden­vertaisuuden edistämiseen.

Oura

Oura Health

ouraring.com
Oura on mukana tukemassa yhden­vertaisuutta Oulussa. 🏳️‍🌈
Oura was founded in Finland with a singular focus: to improve the way we live our lives. Our promise is that we will always meet every person, where they are — as they are — to help guide them on their journey to discovering what’s within.

Vasemmisto Oulu

Vasemmisto Oulu

oulunvasemmisto.fi
Oulun Vasemmiston kunnallis­järjestö kokoaa oululaiset puolueosastot yhteen ja muun muassa ylläpitää suhteita valtuusto­ryhmään sekä järjestää erilaisia tapahtumia Oulussa. Kunnallis­järjestön johtokuntana toimii kunnallistoimikunta. Kunnallis­toimikunnan valitsee vuodeksi eteenpäin Vasemmisto­liiton Oulun kunnallis­järjestön syyskokous, jossa edustajina toimivat paikallisten puolue­osastojen valitut edustajat. Kunnallis­järjestön puheen­johtaja Rauno Hekkala, vara­puheenjohtaja Suvi Röntynen.

Hopeatukijat

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant

www.degamlashotel.fi
De Gamlas Hem Hotel & Restaurant on historiallinen, täysin remontoitu, suojeltu 16 huoneen boutique-hotelli/ravintola Oulun keskustan läheisyydessä. Jo vuonna 1906 meillä majoitettiin, hoivattiin ja ruokittiin sivistyneitä ja kunniakkaita wanhoja naisia talon toimiessa yksityisenä Oulun herras­säädyn vanhusten­talona. Nykyään toivotamme sinut tänne puiseen art nouveau -huvilaan nauttimaan rauhasta ja erin­omaisesta ruuasta vanhojen kaakeli­uunien ja hirsi­seinien hellässä huomassa!

Hiottu

Hiottu

www.hiottu.fi
Kun firman perustamis­ajatuksena on luoda työpaikka, jonka oven avaaminen ei aamuisin harmita, asettaa se odotuksia yrityksen koko olemassa­ololle. Siksi meillä on tavoitteena mukavuus: haluamme, että meillä on töissä mukavia ihmisiä, haluamme tehdä työtä mukavien asiakkaiden kanssa ja haluamme, että meidän ihmisemme saavat olla mukavissa projekteissa mukana.
Töissä viihtymisen lisäksi meille tärkeää on vastuullisuus, sekä sosiaalinen ja taloudellinen että ympäristö­vastuullisuuskin. Olemme laskeneet hiili­jalanjälkemme ja se on noin 370 hiilidioksidi­ekvivalentti­kiloa per nuppi. Seuraavaksi kompensoimme sen.
Näiltä pohjilta olemme tehneet töitä asiakkaidemme ja koodin eteen jo vuodesta 2005. Enimmäkseen teemme konenäkö- ja web-sovelluksia, joilla parannetaan asiakkaidemme tuotantoprosesseja. Skaala ulottuu visuaalisesta laadun tarkastamisesta varaosa­verkkokauppoihin ja projektin­hallinnan ratkaisuihin.

Oulun Kokoomus

Oulun Kokoomus

www.oulunkokoomus.fi
Kokoomus on kansanpuolue ja osa eurooppalaisten keskusta­oikeistolaisten puolueiden muodostamaa yhteisöä. Kokoomus puolustaa länsimaista yhteiskuntajärjestystä, joka perustuu kansanvaltaan, markkinatalouteen, oikeusvaltioon ja ihmisoikeuksien puolustamiseen. Kokoomus haluaa kehittää Suomea avoimena yhteiskuntana, jossa yksilönvapaus, mahdollisuuksien tasa-arvo ja ihmisoikeudet on turvattu. Kokoomus haluaa rakentaa kannustavaa, sivistynyttä, suvaitsevaa ja välittävää yhteiskuntaa.
Oulun Kokoomus edustaa Kokoomusta Oulussa. Toimintaamme ovat tervetulleita ihmiset kaikenlaisista taustoista. Emme ole minkään yksittäisen kansanosan tai eturyhmän puolue, vaan aito kansanliike, joka haluaa parantaa jokaisen suomalaisen asemaa ja hyvinvointia. Kokoomuksella on kannattajia Suomen jokaisesta kolkasta ja tasaisesti eri ammatti- ja ikäryhmistä.

SDP Oulun Demarit

Oulun Sosiali­demokraattinen Työväen­yhdistys

www.oulundemarit.fi
Oulun Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys on Oulun kaupungin suurin sosiali­demokraattinen puolueosasto. Sen ja Oulun Sosiali­demokraattisen Kunnallisjärjestön toiminnan lähtökohtana ovat sosialidemokraattiset arvot, kuten vapaus, tasa-arvo ja yhteisöllisyys.
Oulun Sosiali­demokraattinen Kunnallis­järjestö ry on aktiivisesti mukana paikallisessa päätöksenteossa. Oulun kaupungin ja kaupunkilaisille tarjottavien palveluiden kehittäminen ovat sen tärkeimpiä tehtäviä. Yhdistyksellä on lukuisia luottamus­henkilöitä kunnallisissa päätöksenteko­elimissä. Paikallisen päätöksenteon lisäksi oululaiset sosiali­demokraatit vaikuttavat myös valtakunnalliseen politiikkaan ja SDP:n sisäiseen toimintaan.
Vuonna 1886 perustetulla yhdistyksellä on pitkät juuret. Pitkä historia antaa voimia, mutta ei tarkoita pysähtyneisyyttä. Yhä edelleen yhdistys tarttuu asioihin päättäväisesti ja on tarvittaessa valmis rohkeisiin ratkaisuihin. Tule mukaan rakentamaan parempaa huomista!

Roihuan

Roihuan

roihuan.fi
Moi, me ollaan Roihuan! Pidetään majaamme Pikisaaressa, ja ollaan onnellisten koodareiden ja yhden toimistokeijun koodipumppu. Tehdään töitä rakkaudesta koodiin ja kanssaeläjiin. ❤️
Ollaan myös tasavertaisia, meillä ei ole pomoja tai titteleitä, ja jokainen saa olla just sellanen kuin on. Sateenkaari­yhteisö on meidän sydäntä lähellä, ja ollaan innoissamme mukana tekemässä Pridea.

Vihreät Oulussa

Vihreät Oulussa

www.vihreatoulussa.fi
Vihreää toimintaa, tapahtumia ja tapaamisia sekä vaikuttamisen paikkoja kaupunkilaisille järjestävät neljä vihreää oululaista yhdistystä Oulun Vihreät, Oulun seudun Vihreät Naiset, Oulun Vihreät Nuoret ja Oulun vaalipiirin tieteen ja teknologian vihreät. Jäseneksi voi liittyä yhteen tai useampaankin yhdistykseen, jonka toiminnasta on kiinnostunut. Tervetuloa juttelemaan lisää Oulu Priden puistojuhlaan 7.8.!
Oululaisten yhdistysten katto­järjestönä toimii Oulun Vihreä Kunnallis­järjestö. Yhdessä olemme Vihreät Oulussa.

Muut yhteistyökumppanit

AC Oulu

AC Oulu

acoulu.fi
AC Oulu on ollut jo pitkään mukana ehkäisemässä kiusaamista ja syrjintää. Lanseerasimme vuonna 2017 Emme kiusaa -kampanjan ehkäisemään kouluilla, työpaikoilla ja muissa yhteisöissä esiintyvää kiusaamista. Näemme osallistumisen Oulu Prideen jatkumona tähän työhön. AC Oulu ei hyväksy minkäänlaista rasismia ja kiusaamista ketään kohtaan.

Air Guitar World Championships

Air Guitar World Championships

www.airguitarworldchampionships.com
Ilmakitaransoiton MM-kisat Oulussa. Rockin’ in the Free World! Kilpailijat ympäri maailmaa pistävät lavalla häpeilemättömästi parastaan näkymättömien instrumenttiensa kanssa. Maailmanrauhaa hymyssä suin ajavasta ilmiöstä ovat inspiroituneet niin elokuvantekijät kuin väitöskirja­tutkijatkin. Kun soitat ilmakitaraa, et voi pidellä asetta.

Amnesty International

Amnesty International Suomen osasto

www.amnesty.fi
Amnesty International on maailman suurin ihmisoikeus­järjestö. Amnesty tekee ihmisoikeudet tunnetuiksi sekä tutkii, paljastaa ja pysäyttää ihmisoikeus­loukkaukset joka puolella maailmaa. Amnesty vaatii muun muassa sateenkaari-ihmisten syrjinnän poistamista niin yhteiskunnan rakenteista kuin ihmisten asenteista. Järjestön Suomen osasto vaikuttaa LHBTI-oikeuksiin erityisesti toimimalla itsemääräämis­oikeutta kunnioittavan translain puolesta.

Hailuodon Panimo

Hailuodon Panimon Mallassauna

hailuodonpanimo.fi
Mallassauna on Hailuodon Panimon ravintola Oulun Pikisaaressa.

HellCat Tattoo

HellCat Tattoo

Hivpoint

Hivpoint

www.hivpoint.fi
Hivpointin tarkoituksena on hiv-tartuntojen ennalta­ehkäiseminen, tartunnan saaneiden, tartunnasta huolestuneiden ja heidän läheisten tukeminen, sekä hiv-tartunnan saaneiden ihmis- ja perusoikeuksien edistäminen. Hivpoint kehittää hiv-tartuntojen ennalta­ehkäisyyn ja seksuaali­terveyden edistämiseen tähtääviä testaus-, neuvonta- ja tukipalveluja sekä tekee yhteis­kunnallista vaikuttamis­työtä.

Huutomerkki ry

Huutomerkki ry

huutomerkki.fi
Huutomerkki ry on kirjoittaja­yhdistys, joka edistää pohjoisen kirjallisuuden asemaa ja tuo esiin pohjoisia kirjoittajia. Yhdistyksen tukikohta on Oulussa.

Hyvän mielen talo

Hyvän mielen talo

www.hyvanmielentalo.fi
Hyvän mielen talo ry järjestää voimavara­lähtöistä, arvostavaan kohtaamiseen perustuvaa toimintaa ja toiminta­mahdollisuuksia täysi-ikäisille ihmisille, joilla on oma tai läheisen kokemus mielen­terveyden häiriöistä ja niistä toipumisesta. Toiminnalla helpotetaan omaisten ja läheisten huolen kantamisen taakkaa ja vähennetään ihmisten kokemuksia yksin jäämisestä ja eristy­neisyydestä. Hyvän mielen talo ry vahvistaa toiminnallaan ihmisten mielen hyvin­vointia, ennalta­ehkäisee mielen­terveyden häiriöitä ja tukee toipumista. Opastavassa perhe­työssä tarjoamme tukea perheen aikuisille sekä alaikäisille lapsille ja nuorille silloin, kun omat keinot eivät tunnu riittävän.

KAIKUWE

KAIKUWE

www.instagram.com/veerakaikuwe
KAIKUWE on yhden naisen Taide- ja Kulttuuri­alan yritys. Omistaja Veera Pyykkönen työskentelee musiikin, taiteen ja kulttuurin eri työ­tehtävissä ja projekteissa. KAIKUWE on ylpeänä tänä vuonna osana Pride-tukijoita.

Kela | Fpa

Kansaneläkelaitos

www.kela.fi
Kansaneläkelaitos, Kela, hoitaa Suomessa asuvien sosiaali­turvaa eri elämän­tilanteissa.

Oulun Keskustanuoret

Keskustanuoret Oulun osasto ry

keskustanuoret.fi/piirit/pohjois-pohjanmaa
Oulun Keskustanuoret on poliittinen nuoriso­järjestö, jonka toiminta­periaatteita ovat kasvatuksellisuus, avoimuus ja sivistys. Meille tärkeitä arvoja ovat yhden­vertaisuus, tasa-arvo, kotimaisuus, yhteisöllisyys sekä kestävä kehitys. Jokainen arvomme läheiseksi kokeva 15-30-vuotias on tervetullut toimintaamme ja otamme uudet toimijat avoimesti vastaan.
Järjestämme toimintaa Oulun alueella jäsenille sekä kaikille nuor­keskustalaisesta toiminnasta kiinnostuneille. Seuraamme aktiivisesti kaupungin asioita ja päätöksiä sekä asioiden kulkua ja otamme kantaa epäkohtiin. Oulun Keskusta­nuorten tarkoitus on kasvattaa nuoria aktiivisiksi yhteis­kunnallisiksi toimijoiksi sekä lisätä nuorten poliittista aktiivisuutta tarjoamalla heille matalan kynnyksen toimintaa.
Yhdistyksessä on paljon erilaisia ja eri-ikäisiä toimijoita ikähaarukassa 15-30 vuotta. Jäseniä vuoden 2020 lopussa oli 108. Tule rohkeasti tapaamaan Oulun Keskusta­nuoria Oulu Priden puistojuhlassa tai meidän omissa tapahtumissamme.

Romeo & Julia – Korut, kellot, asusteet – Romeojulia.fi

Koruliike Romeo & Julia

www.romeojulia.fi
Ihanaa Prideä meiltä Koruliike Romeosta & Juliasta! Meiltä löydät kaupungin laajimman valikoiman koruja sekä lävistys­koruja sekä kaikkea muuta ihanaa. Tervetuloa!

Kotiväki-hanke

Kotiväki-hanke

www.mantykoti.fi/kotivaki
Kotiväki-hanke kehittää ikäihmisten kaltoinkohtelun ja lähisuhde­väkivallan uhan alla elävien ikääntyneiden turvataitoja ja selviytymis­malleja järjestämällä ryhmätoimintaa, matalan kynnyksen neuvontaa ja ohjausta, ja erilaisia tilaisuuksia ikäihmisille itselleen sekä vanhus­työtä tekeville. Olemme osa STEAn Elämänote-avustusohjelmaa.

KoulutusAvain Oy

KoulutusAvain

koulutusavain.fi
KoulutusAvain on ihmisten käyttäytymiseen, oppimiseen ja kehittymiseen sekä työ­yhteisöjen toimintaan ja johtamiseen erikoistunut yritys. Tuotamme erityyppisiä koulutus-, valmennus- ja ohjaus­palveluita ja yksi keskeisimpiä erityis­osaamis­alueitamme ovat tasa-arvo- ja yhden­vertaisuus­kysymykset.

Kulttuuritalo Valve

Kulttuuritalo Valve

www.kulttuurivalve.fi
Kulttuuritalo Valve, entinen Nuoriso- ja kulttuuri­keskus NUKU, on yksi Oulun seitsemästä kulttuuri­laitoksesta, joiden toiminta-ajatuksena on tuottaa kulttuuri­palveluja yhteis­työssä taiteilijoiden, taide- ja kulttuuri­järjestöjen sekä yhdistysten kanssa.

Kulttuurivoimala – Culture Power Station ry. Yhteisöllisen kulttuurin ja -taiteen keskus.

Kulttuurivoimala

www.kulttuurivoimala.fi
Kulttuurivoimala — Culture Power Station ry on yhteisöllisen kulttuurin ja -taiteen keskus. Toiminnan keskiössä on yhteisö-, ympäristö- ja mediataide. Kulttuuri­voimalan toiminta on paikallista, kansallista sekä kansain­välistä.

Kuuleva Oy

Kuuleva Oy

kuuleva.fi
Kuulevassa haluamme edistää mielen hyvinvointia. Jokainen Kuulevaan saapuva ihminen on tervetullut, ja hänen hyvin­voinnistaan ollaan aidosti kiinnostuneita. Kuuleva tarjoaa psyko­terapeutti-, psykologi- ja seksuaali­neuvoja­palveluita, pari- ja seksuaali­terapiaa ja sekä yksilö- että ryhmä­työnohjausta.

Lukkaroinen Arkkitehdit

Lukkaroinen Arkkitehdit

www.lukkaroinen.fi
Lukkaroinen Arkkitehdit on luovien ihmisten ja ideoiden suunnittelu­toimisto. Asetamme asiakkaamme suunnittelussa etusijalle ja pyrimme aina ylittämään meille annetut tavoitteet. Olemme vastuullinen ja luotettava kumppani niin isoissa kuin pienissäkin hankkeissa luoden kaunista, laadukasta sekä kestävää elin­ympäristöä nykyisille ja tuleville sukupolville.

Mallaskellari – Oulu

Mallaskellari

www.mallaskellari.fi
Mallaskellari on kotimaisiin käsityöläis­oluisiin erikoistunut pubi Oulun Rotuaarilla. Yli 20 hanan valikoimamme vaihtuu jatkuvasti. Kokeile myös suosittu Titanikki-maistelulauta!

Nuortenelämä.fi

Nuortenelämä.fi

www.nuortenelama.fi
Nuortenelämä.fi on tieto- ja neuvonta­palvelu kaikille Suomessa asuville 13—30-vuotiaille nuorille. Palvelusta saat tietoa, neuvontaa ja ohjausta elämäsi eri tilanteissa. Löydät palvelusta nuorille suunnattuja ajankohtaisia tapahtumia, kilpailuja ja kampanjoita sekä nuorten tuottamaa mediaa. Saat kattavasti tietoa palvelun Elävää elämää –tietoalueelta ja voit kysyä mieltä askarruttavista asioista palvelun chatissa sekä Kysyttävää-palstalla. Verkkopalvelun tuottaa nuorten tieto- ja neuvontatyön osaamiskeskus Koordinaatti yhdessä yhteistyö­kumppaneiden kanssa.

Nuorten Ystävät

Nuorten Ystävät

www.nuortenystavat.fi
Nuorten Ystävät tekee työtä apua ja tukea tarvitsevien lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden hyväksi – Huomista varten.
Ympärivuotiseen työhömme kuuluu ennen kaikkea hyvin­voinnin edistäminen, mikä näkyy myös yhden­vertaisuuden ja tasa-arvon aihepiireissä. Kohtaamme työssämme ihmisiä, joiden mielenterveys- ja päihde­ongelmat ovat pahentuneet sateenkaari­syrjinnän seurauksena. Haluamme vahvistaa toimintaamme mukaan tulevien ihmisten hyväksytyksi tulemisen tunnetta, hälventää häpeän tunteita ja luoda yhteen­kuuluvuutta juuri sellaisina kuin olemme.

Oulu2026

Oulu2026

www.oulu2026.eu
Oulu on Euroopan kulttuuri­­­­pää­kaupun­ki vuonna 2026!
Oulun matkalla mukana on 32 pohjoisen Suomen kuntaa. Yhteistyöllä haluamme tuoda pohjoiseen lisää kulttuuria ja hyvinvointia, luoda uusia työpaikkoja ja kehittää pohjoista aluettamme.

Oulun Elokuvakeskus ry

Oulun Elokuvakeskus

www.oulunelokuvakeskus.fi
Oulun Elokuvakeskus on Suomen vanhin maa­kunnallinen elokuva­keskus. OEK muun muassa pyörittää arthouse-elokuva­teatteri Studiota, järjestää tapahtumia, seminaareja, teema­viikkoja ja marras­kuussa jokavuotisen kansain­välisen lasten- ja nuorten­elokuvien festivaalin sekä ylläpitää yleisölle avointa elokuva-alan kirjastoa.

Oulun juhlaviikot

Oulun juhlaviikot

www.oulunjuhlaviikot.fi
Oulun juhlaviikot on seitsemän festivaalin ja satojen tapahtumien elokuu!
Oulun juhlaviikot on seitsemän festivaalin ja lisä­ohjelmiston elokuinen kokonaisuus, josta nauttii vuosittain 55 000 — 60 000 kävijää. Oulun juhla­viikkoihin kuuluu Elojazz, Oulunsalo Soi, Muusajuhlat, Taiteiden Yö, Koiteli Elää, Oulun Musiikkivideo­festivaalit sekä Ilmakitaran­soiton MM-kisat. Vaihtuvassa ohjelmistossa nähdään eri vuosina makro­konsertteja, paikallisia kykyjä Oulun juhlaviikot esittää -sarjassa sekä muun muassa nykysirkusta ja kuoropäivä.

Oulu | Kaupunginkirjasto

Oulun kaupunginkirjasto

www.ouka.fi/oulu/kirjasto
Oulun kaupunginkirjasto on Oulun kaupungin ylläpitämä julkinen kirjasto. Pääkirjasto sijaitsee kaupungin keskustassa Pokkisen kaupungin­osassa kauppatorin edustalla Oulujoen suistossa Vänmannin­saaressa. Nykyinen nelikerroksinen kirjasto­rakennus valmistui 1982.

Oulun Musiikkivideofestivaalit

Oulun Musiikkivideofestivaalit

www.omvf.net
Oulun Musiikkivideofestivaalit on maailman vanhin musiikkivideo­festivaali.
Audiovisuaalisen kulttuurin ja kotimaisen musiikki­videon juhlaa.
Ennakkoluulotonta edellä­kävijyyttä ja pohjoista outoutta. 26.8.—29.8.2021.

Oulu | Nuorisopalvelut

Oulun Nuorisopalvelut

www.nuortenoulu.fi
Nuorisopalveluiden tehtävänä on edistää lasten ja nuorten oikeuksien toteutumista. Niiden toteutumiseksi vahvistetaan lasten ja nuorten osallisuutta ja vaikuttamis­mahdollisuuksia, tuetaan heidän kasvuaan, itsenäistymistään ja yhteisölli­syyttään sekä niihin liittyvää tietojen ja taitojen oppimista.
Nuorisopalvelut edistää yhdenver­taisuutta ja tasa-arvoa sekä parantaa lasten ja nuorten kasvu- ja elinoloja. Toiminnan lähtökohtana on tukea kasvua, joka edistää ihmisarvon ja ympäristön kunnioittamista sekä loukkaamattomuutta.
Oulussa on 20 nuorisotilaa eri puolilla kaupunkia. Niiden ohjattuun toimintaan ovat tervetulleita kaikki 7—17-vuotiaat. Nuoriso­tiloissa lapset ja nuoret voivat turvallisessa ympäristössä harrastaa ja tavata ikätovereitaan.
Työpaja — maailman siistein työpaikka! Oulun kaupungin nuorten työpajoilla on monipuolisia työkokeilu­paikkoja ja työpaikkoja 17—24-vuotiaille, työttömille oululaisille nuorille. Toiminnan avulla pyrimme edistämään nuorten työllisyyttä ja koulutukseen pääsyä.

Oulun Paitapaino

Oulun Paitapaino

www.oulunpaitapaino.fi
Asiakkaan tarpeet tunnistava tekstiili­paino kertakäyttö­kulttuuria vastaan!

Oulun Seta

Oulun Seta

oulunseta.fi
Ylypeyttä jo vuodesta 1986 lähtien!

Vihreät Naiset

Oulun seudun Vihreät Naiset

wwww.vihreatnaiset.fi/oulu
Oulun seudun Vihreät Naiset luo yhteyksiä vihreästi ajattelevien naisten välille sekä edistää ja rohkaisee naisten yhteis­kunnallista ja poliittista toimintaa Oulun seudulla. Yhdistyksessä pääset vaikuttamaan oman alueesi asioihin ja tekemään vihreää tasa-arvopolitiikkaa loistavassa seurassa.

Oulun taidemuseo

Oulun taidemuseo

www.ouka.fi/oulu/luuppi/oulun-taidemuseo
Oulun taidemuseo on Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueellinen vastuumuseo, joka on osa Museo- ja tiedekeskus Luuppia. Museo sijaitsee Myllytullin kaupungino­sassa Oulussa lähellä Hupisaaria.

Oulun teatteri

Oulun teatteri

teatteri.ouka.fi
Oulun teatteri on pohjoisen teatteri­taiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, uskaltaa nousta puheen­aiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toiminta­tapoja. Syksyllä 2021 ensi-illassa ovat Jäniksen vuosi, Tahto, Poikani joka katosi, Kultasannotettu tie, En päässyt Juliaksi ja Siltatanssit.

Pedihealth

Pedihealth

www.pedihealth.fi
Pedihealth Oy on terveyden- ja sairaanhoidon välineiden valmistaja ja toimittaja. #valikoimallaonväliä

Pohjois-Pohjanmaan Vasemmistonuoret

Pohjois-Pohjanmaan Vasemmistonuoret

vasemmistonuoret.fi/piirijarjestot/pohjois-pohjanmaan-vasemmistonuoret
Pohjois-Pohjanmaan vasemmisto­nuoret on Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella toimiva poliittinen nuoriso­järjestö, jonka toimintaan ovat tervetulleita kaikki 13–30-vuotiaat vasemmistolaiset nuoret. Vasemmisto­nuorten keskeisiä arvoja ovat sosialismi, demokratia, feminismi, punavihreys ja kansain­välisyys. Nämä tavoitteet eivät ole toisistaan erillisiä, vaan ne muodostavat kokonais­valtaisen näkemyksen vapaammasta, inhimillisemmästä ja tasa-arvoisemmasta maailmasta.

Pop Up Yoga Oulu - est. 2016

Pop Up Yoga Oulu

www.popupyogaoulu.com
Me ollaan Pop Up Yoga Oulu ja tarjotaan ”Joogaa kaikille”! Meiltä löydät mm. puistojoogaa, kursseja, workshoppeja, joogaleirejä, opekoulutuksia sekä Pop Upin Videopalvelun. Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvot ilo, yhteen­kuuluvuus ja turvallisuus — tervetuloa mukaan Pop Upin Porukkaan!

Pop Up Yoga Oulu - est. 2016

QX

www.qx.fi
QX on Pohjoismaiden suurin sateenkaari­media. Julkaisemme suomen- ja ruotsin­kielistä nettilehteä sekä ruotsin­kielistä paperi­lehteä. QX-perheeseen kuuluu myös netti­yhteisö Qruiser.com, nettikauppa QX Shop, QX Gaygaala sekä QX Gaymap.

Ruohonjuuri

Ruohonjuuri

www.ruohonjuuri.fi
Ruohonjuuressa me uskomme, että hyvinvointi kumpuaa rehellisestä ruuasta ja hyvän olon oivalluksista. Luotamme laadukkaisiin raaka-aineisiin ja rakkaudella tehtyyn ruokaan. Olemme lumoutuneita luomusta ja lämmenneitä lähiruualle. Arvostamme myös reilua kauppaa, jota tehdään ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Ruohonjuuresta löydät tuhansia lisä­aineettomia luomu­tuotteita — Sinun ja ympäristömme parhaaksi.

Terveystalo. Kohti Parempaa.

Terveystalo

www.terveystalo.com
Vaikka valtavasti kehitystä onkin saavutettu, vielä monta askelta on edessä. Tiedostamme, että yhden­vertainen maailma ei ole vielä valmis. Se on jatkuva työmaa, jossa tehdään työtä sen eteen, että tulevaisuudessa kaikki voisivat olla vapaasti sellaisia kuin ovat – Terveys­talossa haluamme olla osa tätä muutosta.

Tviikki Oy

Tviikki Oy

Kauneus alkaa hyvästä olosta - Virpi Väisänen

Virpi Väisänen

www.virpivaisanen.fi

Virpi Väisänen tarjoaa ammatti­taitoiset kosmetologi- ja maskeeraus­palvelut, miellyttävän ja rentouttavan hoito­ympäristön sekä huipputuotteet niin kaunistautumiseen kuin ihon ongelmiinkin.

Voimala 1889 Kortteliravintola

Voimala 1889

www.voimala1889.fi
Uudistunut kortteliravintola Voimala 1889 tarjoaa tapahtumia ja kulttuuria urbaanissa ympäristössä!
Voimala 1889 sijaitsee samassa piha­piirissä Tuba Food & Loungen ja Ravintola Rauhalan kanssa Ainolan­puiston kupeessa. Ravintolamme toimii moni­puolisena kulttuurin ja tapahtumien kehtona. Meillä pääset nauttimaan keikoista, jameista ja erilaisista kulttuuri­tapahtumista. Voimala 1889 toimii myös inspiroivana taide­galleriana vaihtuvien taide­näyttelyiden myötä.

We Speak Gay

We Speak Gay

www.wespeakgay.com
We Speak Gay kehittää avoimempaa yritys­kulttuuria kouluttamalla yrityksiä ja yhteisöjä seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuudesta.