29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Turvallisuus­suositus koskien korona­tilannetta

Oulun kaupunki ja Oulu Pride suosittelevat maskia käytettäväksi kaikissa Oulu Pride tapahtumissa, myös ulkona pidettävissä. Pitäkää myös riittävä turvaväli, käyttäkää käsidesiä, ja tulkaa paikalle vain terveinä. Tämä on meidän kaikien etu, ja näin turvaamme myös tulevat tapahtumat.

JULKAISTU 4.8.2021

Koronatartuntojen määrä on Oulussa kasvussa. Koronarokotukset ovat edenneet Oulussa hyvin. Kaupungin johtoryhmä kokoontui tänään keskiviikkona 4.8.2021 linjaamaan koronarajoituksia ja suosituksia Oulun kaupungissa.

Johtoryhmä linjaa, että maskisuositus on Oulussa toistaiseksi voimassa kaikissa sisätiloissa kodin ulkopuolella. Maskisuositus tulee voimaan Oulun peruskouluissa (6.-luokkalaiset ja sitä vanhemmat) ja toisen asteen oppilaitoksissa koulujen alkaessa. Suositus on voimassa toistaiseksi.

Lisäksi kaupunki suosittelee etätyön tekemistä niille, kenelle se on mahdollista.

Kaupunki muistuttaa, että terveysturvallisuudesta on huolehdittava isoissa ulkoilmatapahtumissa, kuten tulevan viikonlopun Varjo Festivaalissa, Varjo Piknikissä ja Pride-tapahtuman puistojuhlassa. Oulun kaupungin terveysviranomaiset ja tapahtumien järjestäjät tekevät yhteistyötä tapahtumien turvallisuuden edistämiseksi.

Oulun kaupungin johtoryhmä muistuttaa myös, että käsihygieniasta, riittävistä turvaväleistä (vähintään 2 metriä) ja maskien käyttämisestä on edelleen huolehdittava kaikissa tilanteissa.

Johtoryhmä suosittelee kaikille koronarokotteen ottamista.

Ajankohtaista