29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Pride Around the Year

Kotimainen Cybershop™ pyrkii omalla toiminnallaan edistämään ihmis­oikeuksien toteutumista, kaikille tasa-arvoisemmat ja yhden­vertaisemmat olosuhteet.

Pride-aatteen mukaisesti juhlistamme etenkin Priden aikaan ihmisyyden moninaisuutta kampanjalla, “Pride Around the Year”. Meillä Cybershop™ myymälässä ja verkkokaupassa tosin Pridea juhlitaan ympäri vuoden ja olemme kuluvana vuonna yhtenä Oulu Pride päätukijoista! Sateenkaari­yhteisön arvot ovat Cybershop™ lähellä sydäntä!

Tiesitkö muuten, että vuonna 2021 juhlistetaan tätä merkkivuotta, sillä onhan kulunut vasta 50 vuotta homoseksuaalisten tekojen kriminalisoinnin poistamisesta!

Kuluvan vuoden juhlan aiheena on myös se, että on kulunut vasta 40 vuotta homoseksuaalisuuden poistumisesta mielenterveysluokituksesta! Paljon on siis vielä töitä tehtävänä yhdenvertaisemman kotimaan puolesta! Mitkä upeat syyt juhlistaa yhdenvertaisuutta ja tukea ihmisoikeuksia nyt ja jatkossa!

Cybershop™ verkko­kaupan ja myymälän valikoimasta löydät myös paljon Pride-tuotteita! Cybershop™ valikoimasta löydät mm. myös piilolinssit, Herman’s Amazing -hiusvärit, asusteet, hiusten­pidennykset, lävistys­korut, bändipaidat ja meikit.

Cybershop™ palvelee verkkokaupan lisäksi Oulussa, Helsingissä Asema­tunnelissa ja Itiksessä, sekä Turussa ja Tampereella.

Löydät Cybershop™ kojun myös Oulu Priden puistojuhlasta lauantaina 7.8. Tervetuloa ostoksille!

LOVE IS LOVE!

Ajankohtaista