29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Oulu Pride ylpeänä esittää: Pääbileet!

Oulu Pride ja Basso Club järjestävät kesän kuumimman pääjuhlan Pride-viikon kunniaksi 7.8.2021. Saimme vihdoinkin vahvistettua upeat esiintyjät illallemme, ja näistä bileistä ei voi kukaan olla poissa!

Varaa kesän upeimpiin bileisiin jo ilta nyt itsellesi ja ystävillesi, laita säihkyvimmät bilevaatteet ojennukseen ja glitterit hehkumaan!

Club La Persé on helsinkiläinen eksentrinen klubikollektiivi, jota pidetään Suomen club kidz -kulttuurin pioneerinä. Klubin tavaramerkkeinä ovat olleet vahvasti teemoitetut, ylivedetyt, näyttävät asut ja meikit sekä sukupuolirooleilla leikittely.

House of Auer on Vantaan betoniviidakosta Koivukylästä lähtöisin oleva uraauurtava kollektiivi, joka on vuodesta 2016 ammentanut inspiraatiota meemeistä, Tarja Halosesta ja itsepalvelupesuloista. Kollektiivi on järjestänyt omia Happy Auer ja Discoteca Auer -klubejaan, sekä esiintynyt lavoilla ympäri Suomea, muun muassa Flow- ja Sideways-festivaaleilla ja Tavastian Lauantaidiskossa. Ouluun he tuovat uuden klubikonseptinsa Rajudiskon, ja luvassa on taattua camp-hulluttelua ja kimaltelevia rappiollisia homojytiä. Heillä on aina kivaa, jotta astu rinkiin!

Talon DJ soittaa upeaa tanssimusiikkia vierailevien artistien lomassa!

Tule ja koe Pride-viikon mahtava huipentuma! Tulethan paikalle vain terveenä, se on meidän kaikkien etu. Huomioithan myös, että juhlat ovat K-18.

Ennakkoliput saatavilla verkkokaupastamme.

Ajankohtaista