29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Oulu Pride ry etsii tuottajaa!

Oletko seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien vahva puolestapuhuja? Haluatko tehdä yhteiskunnallisesti tärkeää vaikuttamistyötä? Haluaisitko näköalapaikan Pohjois-Suomen suurimman ihmisoikeustapahtuman suunnitteluun ja toteuttamiseen? Pystyisitkö ottamaan vastaan osa-aikaisen ja palkkiopohjaisen työn, jonka työtehtävät sijoittuvat usean kuukauden ajalle?

Oulu Pride 2023 tapahtumaviikon teema on ”Turvallinen tulevaisuus sateenkaarinuorille ja lapsille” ja tuottajan tehtäviin kuuluu:

  • Suunnitella Oulu Pride viikon 31.7.2023-6.8.2023 tapahtumakalenteri ja tapahtumien sisällöt kesäkuun 2023 loppuun mennessä.
  • Suunnitella ja koordinoida yhteistyössä Oulu Pride ry:n hallituksen kanssa tapahtumaviikolle vähintään: yksi keskustelutapahtuma, yksi harrastus- tai hyvinvointitapahtuma, kahdet iltabileet, puistojuhla sekä Pride-kulkue.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää 14.11.2022 mennessä sähköpostitse: hallitus@oulupride.fi 

Lähetä vapaamuotoisen saatekirjeesi lisäksi myös seuraavat asiakirjat: 

  • CV (josta ilmenee työkokemuksesi ja koulutustietosi)
  • Motivaatiokirje (max. 2 sivu), jossa voit avata kiinnostustasi ja motivaatiotasi toimia tuottajana sekä: Miksi juuri sinut tulisi valita Oulu Pride tapahtumaviikon 2023 tuottajaksi?

Ajankohtaista