29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Oulu Pride hakee myyntikoordinaattoria.

Suomen toiseksi suurin pridetapahtuma hakee tuloshakuista myyntikoordinaattoria tuottajan työkaveriksi! Myyntikoordinaattori tekee tiivistä yhteistyötä tuottajan kanssa ja hänen on kyettävä tiimityöskentelyyn. Oulu Pride rahoitetaan pääasiassa yritys- ja yhteisökumppanien tuella. Myyntikoordinaattorin työ on olemassaolevien suhteiden ylläpitoa ja uusien tukijoiden hankintaa. Tämä on loistava tilaisuus tutustua alueen yrittäjiin ja luoda verkostoja niin Oulun kaupungin organisaatioon kuin kansallisen tason toimijoihin. Tuottaja auttaa muotoilemaan jokaiselle kumppanille sopivan yhteistyöpaketin tai muun tavan olla mukana Oulu Pridessä.

Tehtäviin kuuluu:
– Olemassa olevien suhteiden ylläpito ja uusien kumppanien prospektointi
– Yritys- ja yhteisötoimijoiden kontaktointi
– Yhteistyöpakettien (sponsoripakettien) koostaminen ja myynti
– Säännöllinen raportointi Oulu Pride ry:n hallitukselle
– Myyntikoordinaattorin työnkuvan kehittäminen (uusi tehtävä organisaatiossa)

Sinä olet:
– Oma-aloitteinen ja itsenäinen
– Yhteistyökykyinen ja viestintätaitoinen
– Diginatiivi (et pelkää teknologiaa tai somea)
– Ulospäinsuuntautunut, vastuuntuntoinen ja luotettava
– Myynti- ja markkinointihenkinen
– Idearikas, innostunut ja innostava.

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita. Kaikki työkokemus sekä kaupan alan opinnot katsotaan eduksi.

Myyntikoordinaattori ei ole työsuhteessa Oulu Pride ry:hyn, vaan laskuttaa työnsä toimeksiantona esim UKKO-palvelun kautta. Toimeksiannon palkkio muodostuu provisiosta, joka on 10% hankituista tuloista. Myyntikoordinaattori saa toimeksiannon ajaksi käyttöönsä läppärin, puhelimen ja puhelinliittymän Oulu Pride ry:ltä, sekä vapaan pääsyn Oulu Pride ry:n tapahtumiin.

Työtä tehdään kotikonttorista eikä yhdistyksellä ole fyysistä toimitilaa. Työ vaatii pääasiallista Oulussa asumista. Sopii hyvin opiskelijalle, äitiyslomalaiselle tai muutoin osa-aikatyötä etsivälle.

Kiinnostuitko? Laita meille videohakemus osoitteeseen hallitus@oulupride.fi. Liitä mukaan CV:si. Hakuaika päättyy 27.9.2019. Lisätietoja tehtävästä antavat puheenjohtaja Minna Pallari (puheenjohtaja@oulupride.fi) sekä tuottaja Martu Väisänen (martu.vaisanen@oulupride.fi).

Oulu Pride ry on syksyllä 2018 perustettu yhdistys, joka organisoi Oulu Pride -tapahtumaviikon.
Yhdistyksen tarkoitus on edistää ihmisoikeuksien toteutumista ja työskennellä kaikille tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen Oulun puolesta. Prideaatteen mukaisesti juhlistamme ihmisyyden moninaisuutta sekä lisäämme tietoutta seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä.
Olemme valtakunnallisen SETAn jäsenjärjestö ja Oulun SETAn yhteistyökumppani.

Ajankohtaista