29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Näyttelyhaku Oulu Pridelle 2022

Hei sinä sateenkaareva-/queer-taitelija. Haemme Oulu Pridelle taidenäyttelyä Tähtitornin kahvilaan Ouluun. Näyttelyaika: 2 viikkoa (1.8. – 14.8.2022). Pystytys heinäkuun lopussa.

Mitä haemme: Maalauksia, grafiikkaa, sarjakuvaa, valokuvaa. Näyttelypaikkaan mahtuu korkeintaan A2-kokoisia teoksia, suosittelemme pieniä teoksia.

Mitä tarjoamme: Näyttelypaikan, somemarkkinointiapua ja hyvää positiivista näkyvyyttä.

Mitä pyydämme/toivomme: Käsittelet taiteessasi sateenkaarevaa elämääsi tai yhteiskuntaa, kuvat voivat olla myös kantaa ottavia ja niissä voi olla queer-sanomaa. Teoksesi koskettavat jollain tavalla vähemmistöjä ja sateenkaarevaa kuvamaailmaa.

Mitä emme tarjoa (valitettavasti): Teoksen kuljetusta ja vakuutusta, näyttelyn pystytystä ja purkua (nämä jää taitelijan/taiteilijoiden vastuulle), teosten kehystystä, mahdollisen avajaisjuhlan kustannuksia, matka- ja majoituskorvauksia (matkakorvauksista voidaan neuvotella).

Laita Martulle sähköpostia, jossa kerrot itsestäsi, esittelet kuvallisesti taidettasi (hyvälaatuiset valokuvat teoksista), ja kerrot teosten määrän ja kokotiedot. Näyttelyyn voidaan valita useamman taitelijan teoksia.

Näyttelyn työt tulee valitsemaan valokuvaaja-taiteilija, Oulu Priden tuottaja, Martu Väisänen (martu.vaisanen@oulupride.fi). Martu antaa myös lisätietoja asiasta.

Toimita teos- ja taitelijaesittelyt viimeistään 10.7. mennessä!

Ajankohtaista