29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Vuoden 2020 Oulu pride on peruttu

Hyvät Oulu Priden ystävät,

Oulu Pride ry:n hallitus teki 25.5.2020 raskaan päätöksen, ettei Oulu Prideä järjestetä vuonna 2020. Tähän päätökseen vaikutti suuresti epävarma ja muuttuva pandemiatilanne. Olemme huolestuneina seuranneet tilannetta, ja tämän päätöksen teimme ihan yleisen hyvinvoinnin takia.

Meille ihmisten hyvinvointi on kaikki kaikessa, ja haluamme taata kaikkien turvallisuuden tänä poikkeuksellisena aikana. Emme voi tietää, mikä tilanne on elokuussa viikolla 32, ja tämä vaikeuttaa asioiden edistämistä ja järjestelemistä lukuisten yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Pyrimme silti järjestämään tulevan kesän aikana pienimuotoista pride-ohjelmaa, ja esimerkiksi vuonna 2019 loppuunmyyty Vaimola toteutetaan taas mahdollisuuksien mukaan perjantaina 7.8.! Seuraa ilmoittelua somessa!

Haluamme katsoa toivekkaina vuoteen 2021, ja Oulu Priden hallitus päätti, että pride järjestetään silloin elokuussa viikolla 31. Suuntaamme voimavaramme jo ensi vuoteen, ja näin voimme ylypiästi sanoa: tulemme olemaan silloinkin Suomen toiseksi suurin pride!  Toivotamme sinut jo nyt tervetulleeksi tekemään upeaa tapahtumaa, yhdessä! 

Oulu Pride ry:n hallitus

Yhteydenotot: 

Minna Pallari
Puheenjohtaja, Oulu Pride ry
minna.pallari@oulupride.fi

Martu Väisänen
Oulu Priden tuottaja
martu.vaisanen@oulupride.fi 

Ajankohtaista