29. 7. –5. 8. 2024

Oulu, Finland

PERVQ+ -taidenäyttelyn avajaiset

Lauantai 3.8.2024 klo 18.00–19.30
Pikigalleria
Pikisaarentie 15 B1 2. kerros, 90100 Oulu
Tapahtuma ei ole esteetön.
K-18
Vapaa pääsy / Free entry

PERVQ+ -taidenäyttelyn avajaiset

Pikigalleria

Pikisaarentie 15 B1 2. kerros, 90100 Oulu

Hae reittiohjeet →

Tervetuloa PERVQ+ taidenäyttelyn avajaisiin Pikigalleriaan, avajaiset jatkuvat Mallassaunalla.

Avajaisissa musiikkia ja performansseja. Tarkempi ohjelma Kulttuuribingon nettisivuilla (kulttuuribingo.wordpress.com/).

Näyttelyn esittely:

PERVQ+

Kulttuuribingo ry:n kuratoima kutsunäyttely on omistettu seksuaalisuudelle. Taitelijat lähestyvät näyttelyn teemaa omista henkilökohtaisista tulokulmistaan monipuolisin tekniikoin. Näyttelyssä on laaja tarjonta nykytaidetta, joka kutsuu katsojan pohtimaan ja kyseenalaistamaan omia ajatuksia, näkökulmiaan ja uskomuksiaan seksuaalisuudesta, sukupuolesta, seksistä ja normeista. Osa taiteilijoista on käyttänyt teoksiaan oman seksuaalisuuden ja sukupuoli-identiteetin tutkimiseen. Toivomme, että näyttelymme herättää tärkeitä keskusteluja.

Taiteen lisäksi näyttely tarjoaa katsojille viikottain vaihtuvia työpajoja, joissa pääsee tutustumaan ja kokeilemaan näyttelyn taiteilijoiden tekniikoita ja tutustumaan näyttelyn teemoihin.

PERVQ+ taidenäyttelyn taiteilijat ovat:

Tessa Astre, Tiia Huurre, Mau Järvinen, Jenny Kangasvuo, Jenna Kauppi, Meri Kinnunen, Aleksi Kivilompolo, Ragnar Kuma, Raine Körkkö, Sanna Manninen, Tiina Mäki, Ilona Piekkola, Helviina Risto, Eetu Seppälä, Teri Tsokkinen, Roosa-Maria Tukia, Unelmamuija, Vilma Viita, Martu Väisänen.

Myös lauantaina