29. 7. –4. 8. 2024

Oulu, Finland

Pyöräily-uintiretki

Huom. Tämä tapahtuma järjestettiin vuonna 2018!

Keskiviikko 18.7.2018 klo 11.00–14.30
Lähtö Festaariolta
Huom. Tapahtumapaikalle ei ole esteetön pääsy.

Leppoisa ohjattu pyöräily-uintiretki Oulun keskustasta Nallikariin ja Tuiran uimarannalle. Retkellä lihakset lämpiävät sopivasti, vatsa täyttyy hyvästä ruoasta ja ehdit Tuiran rannalle venyttelemään ja saunaan.

Pyöräily- ja uintikaupunkina tunnettu veden äärelle rakennettu Oulu avautuu erilaisena polkupyörän selästä. Retki lähtee Festaariolta (Hallituskatu 9), mistä pyöräilemme Laanaojan vartta torinrannalle. Pikisaaren läpi Nallikarin uimarannalle. Nallikarissa pysähdymme uimaan, kahaville ja lounaalle Kahvila Lomaan. Nallikarista palaamme Toppilansalmen alueen kautta Oulujoen suistoalueelle eli Hupisaarten kautta koskikeskukselle ja sieltä Tuiran uimarannalle. Matka 10 km. Ota retkelle mukaan pyöräily- ja uimavarusteet, vesipullo ja retkieväät. Ohjaajana Erno Serkosalmi. Säävaraus.

Kahvila Loma tarjoaa päivän kasviskeiton, salaattipöydän itse leivotun leivän ja jälkkärikahvin kera 9,90 € ja korvapuusti ja kahvi 5 €.

Tapahtumaan on vapaa pääsy kaikilta.

Polkupyörän voi vuokrata retkelle yhteistyökumppani Lappikselta 12 €/pyörä. Varaus ja peruutus Lappiksen sivujen kautta. Nouto- ja palautuspaikkana Kiikelinsaaren vuokraamo.

Myös keskiviikkona