2. –8. 8. 2021

Oulu, Finland

Turvallisuus­suositus koskien korona­tilannetta

Oulun kaupunki ja Oulu Pride suosittelevat maskia käytettäväksi kaikissa Oulu Pride tapahtumissa, myös ulkona pidettävissä. Pitäkää myös riittävä turvaväli, käyttäkää käsidesiä, ja tulkaa paikalle vain terveinä. Tämä on meidän kaikien etu, ja näin turvaamme myös tulevat tapahtumat.

JULKAISTU 4.8.2021

Koronatartuntojen määrä on Oulussa kasvussa. Koronarokotukset ovat edenneet Oulussa hyvin. Kaupungin johtoryhmä kokoontui tänään keskiviikkona 4.8.2021 linjaamaan koronarajoituksia ja suosituksia Oulun kaupungissa.

Johtoryhmä linjaa, että maskisuositus on Oulussa toistaiseksi voimassa kaikissa sisätiloissa kodin ulkopuolella. Maskisuositus tulee voimaan Oulun peruskouluissa (6.-luokkalaiset ja sitä vanhemmat) ja toisen asteen oppilaitoksissa koulujen alkaessa. Suositus on voimassa toistaiseksi.

Lisäksi kaupunki suosittelee etätyön tekemistä niille, kenelle se on mahdollista.

Kaupunki muistuttaa, että terveysturvallisuudesta on huolehdittava isoissa ulkoilmatapahtumissa, kuten tulevan viikonlopun Varjo Festivaalissa, Varjo Piknikissä ja Pride-tapahtuman puistojuhlassa. Oulun kaupungin terveysviranomaiset ja tapahtumien järjestäjät tekevät yhteistyötä tapahtumien turvallisuuden edistämiseksi.

Oulun kaupungin johtoryhmä muistuttaa myös, että käsihygieniasta, riittävistä turvaväleistä (vähintään 2 metriä) ja maskien käyttämisestä on edelleen huolehdittava kaikissa tilanteissa.

Johtoryhmä suosittelee kaikille koronarokotteen ottamista.

Ajankohtaista

Syyskokousuutisia

Syyskokousuutisia

Torstai 21.10.2021

Vuoden 2021 syyskokous pidettiin lauantaina 16.10.2021. Kokouksessa päätettiin mm. Oulu Pride 2022 teema, jäsenmaksut ja uusi yhdistyksen hallitus. Vuoden 2022 …

Lue juttu →
Syyskokous la 16.10 klo 15–18. Taustalla vesistö, jota reunustaa ruskainen metsä, taivaalla sateenkaari.

Syyskokous 2021

Maanantai 11.10.2021

Oulu Pride ry:n syyskokous pidetään lauantaina 16.10.2021 klo 15–18 Aleksinkulmassa kokoustila Ainolassa (Aleksanterinkatu 9, sisäänkäynti sisäpihan puolelta). Tulkaa rohkeasti mukaan …

Lue juttu →