1. –8. 8. 2022

Oulu, Finland

Oulu Pride tulee jälleen!

Oulu Pride toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi Suomen toiseksi suurimpaan Pride-tapahtumaan! Elokuun alussa kaikki sateenkaaren värit levittäytyvät Ouluun lukuisiin tapahtumiin, joita järjestetään ympäri kaupunkia.

Koronan aiheuttaman välivuoden jälkeen olemme Oulu Pridessä puhkuneet intoa ja tarmoa tehdä tästä Pridestä entistäkin komiampi ja kauniimpi! Lukuisat uudet ja vanhat yhteistyökumppanimme takaavat sen, että pystymme järjestämään monipuolista ohjelmaa koko viikolle. Oulun kaupunki on voimakkaasti tukemassa Oulu Pridea, ja iloksemme olemme saaneet myös kaupungin nuorisotoimen tekemään kanssamme Nuorten Prideä.

Pitkin vuotta mediassa on ollut artikkeleita siitä, millaista epäoikeudenmukaisuutta työpaikoilla kohdataan. Siksi Oulu Priden teema on tänä vuonna sateenkaarevuus työelämässä. Teema näkyy Pride-viikolla mm. sateenkaarevana rekrytointitapahtumana ja seminaarina.

Ohjelman suunnittelussa yritämme huomioida esteettömyyden, eli tarjota paljon helposti lähestyttävää ja maksutonta ohjelmaa kaikille. Oulu Pride huipentuu lauantaina 7. elokuuta järjestettävään Pride-kulkueeseen sekä puistojuhlaan! Kulkueeseen ja puistojuhlaan ovat kaikki tervetulleita: ota omat eväät mukaan, ja tule nauttimaan yhteisestä kesäisestä päivästä. Koko Pride-viikon ohjelma on nähtävillä Ohjelma-sivulla.

Otamme järjestelyissä huomioon turvallisen tilan periaatteet sekä ajankohtaiset pandemiasäännökset. Meille on tärkeää, että kaikki tuntevat olonsa tervetulleiksi ja turvallisiksi tapahtumissa. Tulethan siis tapahtumiin vain terveenä, ja otat oman maskin mukaan!

Voimmekin sanoa näin loppuun: Oulusta ollaan, ja kehataan sannoo! Olet sydämellisesti tervetullut tekemään ja osallistumaan meijän kaikkien yhteiseen Prideen.

Ajankohtaista

Ihmisiä istumassa nurmella Oulu Priden puistojuhlassa.

Turvallisuus­tiedote Oulu Pride 2022

Perjantai 5.8.2022

Monien mielissä ovat Oslon, Helsingin pääkirjaston ja Lapuan viimeaikaiset tapahtumat. Me olemme tänä vuonna kiinnittäneet erityistä tarkkuutta turvallisuuteen ja pyrkineet …

Lue juttu →

Oulu Pride 2022 kulkue ja puistojuhla

Torstai 4.8.2022

Oulu Pride ry ja yhteistyökumppanit toivottavat kaikki tervetulleiksi osallistumaan Pride-kulkueeseen ja Puistojuhlaan lauantaina 6.8.2022. Kyseessä on kannanotto yhdenvertaisuuden puolesta. Tapahtumasta …

Lue juttu →