2. –8. 8. 2021

Oulu, Finland

Päätukijat

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

www.oamk.fi
Oulun ammattikorkeakoulu tekee pohjoisen menestyjiä ja huomisen hyvinvointia. Onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta, haastamme oppimaan ja ylittämään itsemme joka päivä. Oamkissa kukaan ei jää yksin, vaan teemme yhdessä työtä menestyksen eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä! Tarjoamme monipuolisen ja tulevaisuuteen tähtäävän koulutuksen kuudelta eri alalta. #luotaitseesi

Muut yhteistyökumppanit

Hiottu

Hiottu

www.hiottu.fi
Olemme oululainen ohjelmistoala yritys. Tarjoamme asiakkaillemme konenäköratkaisuja, muita tuotantoprosesseja parantavia toteutuksia sekä erilaisia web-pohjaisia ratkaisuja.

Konenäköratkaisumme keskittyvät tyypillisesti tuotannon tehostamiseen ja työolosuhteiden parantamiseen. Esimerkiksi linjastolla liikkuvasta materiaalista voidaan hakea poikkeamia (virheitä), mitata pinnan karheutta tai ottaa tarkat mitat.

Asiakkaidemme tuotantoprosessia olemme tehostaneet esimerkiksi erilaisten heidän tarpeisiinsa räätälöityjen erp- tai mes-ratkaisujen avulla ja prosessien seurantaan ja visualisointiin kehitetyillä työkaluilla.

Web- ja pilvipohjaisina ratkaisuina olemme digitalisoineet ja automatisoineet asiakkaidemme hankintoja, myyntiä, projektinhoitoa, kuljetuksissa vaadittavaa dokumentointia ja viranomaisraportointia sekä varastonhallintaa. !

YHDENVERTAISUUSVALTUUTETTU

Yhdenvertaisuusvaltuutettu

www.syrjinta.fi
Yhdenvertaisuusvaltuutetun puoleen voi kääntyä, jos on kokenut tai havainnut syrjintää iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen toiminnan, ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteiden, terveydentilan, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

Yhdenvertaisuusvaltuutetun tehtävä on edistää yhdenvertaisuutta ja puuttua syrjintään. Yhdenvertaisuusvaltuutettu on itsenäinen ja riippumaton viranomainen.

JUHLAVIIKOT

Oulun juhlaviikot

www.oulunjuhlaviikot.fi
Oulun juhlaviikot on seitsemän festivaalin ja satojen tapahtumien elokuu!

Oulun juhlaviikot on seitsemän festivaalin ja lisäohjelmiston elokuinen kokonaisuus, josta nauttii vuosittain 55 000–60 000 kävijää. Oulun juhlaviikkoihin kuuluu Elojazz, Oulunsalo Soi, Muusajuhlat, Taiteiden Yö, Koiteli Elää, Oulun Musiikkivideofestivaalit sekä Ilmakitaransoiton MM-kisat. Vaihtuvassa ohjelmistossa nähdään eri vuosina makrokonsertteja, paikallisia kykyjä Oulun juhlaviikot esittää -sarjassa sekä muun muassa nykysirkusta ja kuoropäivä.

RUOHONJUURI

Ruohonjuuri

www.ruohonjuuri.fi
Rohkeasti kohti parempaa! Ruohonjuuressa sinua odottaa kahmalokaupalla hyvän elämän eväitä: luomuruokaa, superfoodeja ja luonnonkosmetiikkaa. Oulun Ruohonjuuren löydät nyt uudesta osoitteesta Oulun ydinkeskustasta – tervetuloa Kauppurienkatu 12:n!

AIESEC

www.aiesec.fi
AIESEC on maailman suurin nuorisojohtoinen nuorisojärjestö. AIESEC on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, ja tavoittelee ihmiskunnan rauhan sekä täyden potentiaalin saavuttamista. Kauttamme on mahdollista lähteä vapaaehtoistyö-projekteihin ympäri maailmaa, tai kehittää omia taitojaan paikallisyhdistystoiminnassa.

Amnesty International Suomen osasto

www.amnesty.fi
Amnesty International on maailman suurin ihmisoikeusjärjestö. Amnesty tekee ihmisoikeudet tunnetuiksi sekä tutkii, paljastaa ja pysäyttää ihmisoikeusloukkaukset joka puolella maailmaa. Amnesty vaatii muun muassa sateenkaari-ihmisten syrjinnän poistamista niin yhteiskunnan rakenteista kuin ihmisten asenteista. Järjestön Suomen osasto vaikuttaa LHBTI-oikeuksiin erityisesti toimimalla itsemääräämisoikeutta kunnioittavan translain puolesta.

Oulun kaupungin nuorisopalvelu

www.koordinaatti.fi
Oulun kaupungin nuorisopalvelut:
Nuorisopalveluiden tehtävänä on edistää lasten ja nuorten oikeuksien toteutumista. Niiden toteutumiseksi vahvistetaan lasten ja nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia, tuetaan heidän kasvuaan, itsenäistymistään ja yhteisöllisyyttään sekä niihin liittyvää tietojen ja taitojen oppimista.

Nuorisopalvelut edistää yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa sekä parantaa lasten ja nuorten kasvu- ja elinoloja. Toiminnan lähtökohtana on tukea kasvua, joka edistää ihmisarvon ja ympäristön kunnioittamista sekä loukkaamattomuutta.

Oulussa on 20 nuorisotilaa eri puolilla kaupunkia. Niiden ohjattuun toimintaan ovat tervetulleita kaikki 7–17-vuotiaat. Nuorisotiloissa lapset ja nuoret voivat turvallisessa ympäristössä harrastaa ja tavata ikätovereitaan.

Työpaja – maailman siistein työpaikka! Oulun kaupungin nuorten työpajoilla on monipuolisia työkokeilupaikkoja ja työpaikkoja 17-24-vuotiaille, työttömille oululaisille nuorille. Toiminnan avulla pyrimme edistämään nuorten työllisyyttä ja koulutukseen pääsyä. Pajajakson kesto määräytyy yksilöllisen suunnitelman ja tarpeen mukaan. Pajajakso sisältää työtä pajalla, työelämään tutustumista sekä koulutuksia. Jakson aikana annetaan yksilöohjausta mm. ammatinvalintaan liittyvissä asioissa.

Sokos Hotell Arina

www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-arina/
Original Sokos Hotel Arina on eläväinen kaupunkihotelli Oulun kahden maamerkin, Kauppakeskus Valkean ja Rotuaarin pallon, kainalossa. Paraatipaikalta löytyvät kaksi tilavaa sviittiä, joiden leveiltä parvekkeilta avautuu näkymä Rotuaarille. Hotellimme on vastuullinen Green Key – sertifikaatin haltija, ja olemme sitoutuneet ottamaan ympäristön huomioon jokapäiväisessä toiminnassamme.

Hivpoint

www.hivpoint.fi
Hivpointin tarkoituksena on hiv-tartuntojen ennaltaehkäiseminen, tartunnan saaneiden, tartunnasta huolestuneiden ja heidän läheisten tukeminen sekä hiv-tartunnan saaneiden ihmis- ja perusoikeuksien edistäminen. Hivpoint kehittää hiv-tartuntojen ennaltaehkäisyyn ja seksuaaliterveyden edistämiseen tähtääviä testaus-, neuvonta- ja tukipalveluja sekä tekee yhteiskunnallista vaikuttamistyötä.

Virpi Väisänen

www.virpivaisanen.fi
Kauneus alkaa hyvästä olosta. Virpi Väisänen tarjoaa ammattitaitoiset kosmetologi- ja maskeerauspalvelut, miellyttävän ja rentouttavan hoitoympäristön sekä huipputuotteet niin kaunistautumiseen kuin ihon ongelmiinkin.

PAM

www.pam.fi
PAM Palvelualojen ammattiliitto on Suomen suurin työntekijöitä edustava järjestö yksityisellä palvelualla.
PAM ylläpitää ja valvoo työntekijöiden oikeuksia, neuvottelee työehdoista ja työskentelee jatkuvasti tasa-arvon kehittämisen puolesta.
Ammattiliitto vaikuttaa oikeudenmukaisuuden toteutumiseen sekä työpaikoilla että laajemmin yhteiskunnassa.
Yhdessä teemme työtä toistemme puolesta!

Perhehoitokumppanit

www.perhehoitokumppanit.fi
Perhehoitokumppanit Suomessa Oy (PKS) perustettu tuottamaan vahvasti tuettua ja turvallista perhehoitoa. Olemme osa Avosylin yhtymää. Visiomme on tuottaa myönteisiä ja kestäviä muutoksia lasten, perheiden ja yhteisöjen elämään.
Tuotamme korkealaatuisia lapsi- ja perhelähtöisiä sekä lastensuojelu- että sosiaalihuoltolain mukaisia palveluita kunnille. Vahvasti tuettu perhehoito mahdollistaa oikeuden perheeseen ja perhe-elämään niillekin lapsille ja nuorille, jotka vaikeiden elämänkokemustensa takia tarvitsevat erityistä tukea.

Muskettikoira

www.muskettikoira.fi
Aito Oululainen kivijalakakauppa Maikkulassa. Kaikenkarvaisille ja karvattomille lemmikeille ruoat ja tarvikkeet vankalla ammattitaidolla.

Vuolle

www.vuolleoulu.fi
Vuolle Setlementti ry on voittoa tavoittelematon, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen monipuoliset toimintamuodot tarjoavat kaikenikäisille mahdollisuuden elinikäiseen oppimiseen, ihmisyyteen kasvamiseen ja elämänhallintaan. Työtämme ohjaavat yksilön kunnioitus, erilaisuuden hyväksyminen, luottamus ihmisiin, tasa-arvon vaaliminen sekä heikompien auttaminen. Vuolletta Pridessa edustavat Oulun Tyttöjen ja Poikien talot sekä Vuolteen opisto.

North poledancecompany

www.northpoledance.com
North Pole Dance Company on ensimmäinen oululainen tankotanssikoulu jossa twerkataan. Sporttia ja tasavertaista luovuutta tanssissa + ilma –
akrobatiassa vuodesta 2013. Leijutaan!!

Tuba

www.tuba.fi
Tuba Food & Lounge on kierrätyshenkinen kulttuuriravintola Oulussa.
Käytämme paljon luomu-, lähi- ja hävikkiraaka-aineita ja menusta löytyy aina myös kasvis- ja vegaaniruokaa. Valikoimaamme kuuluu käsintehdyt burgerit ja omaan hapanjuureen leivottu artesaanipizza, viikolla tarjoamme kohtuuhintaista buffetlounasta, perjantaisin tarjolla on burgerbuffet ja lauantaisin herkkuja notkuva brunssi buffettiin katettuna. Paikallisuus on meille tärkeä arvo ruokatuotteessamme ja Tuban baarin valikoimassa on paljon kotimaisia pienpanimotuotteita. Tuba on myös vilkas tapahtumapaikka, ohjelmassamme viikoittain visailua, keikkoja ja monipuolista kulttuuritarjontaa. Lämpimästi tervetuloa!

Kure

www.kurestore.fi
Kure on suomalaisen designin erikoisliike Oulun ytimessä. Liikkeestämme löytyy kattava kirjo kotimaisia brändejä ja suunnittelijoita ympäri Suomen. Haluamme tuoda suomalaista designia katukuvaan tarjoamalla tyylikästä vaatetusta ja koruja sekä sisustustuotteita piristämään arkeasi.

Kanttia2

www.kanttia2.fi
Kanttia2 on oululais-helsinkiläinen arkkitehtitoimisto, jonka osaamisen muodostaa 30-henkinen tiimimme arkkitehtejä, sisustusarkkitehtejä ja muotoilijoita.

Oulun musiikkivideofestivaalit

www.omvf.net
Oulun Musiikkivideofestivaalit on maailman vanhin musiikkivideofestivaali. Audiovisuaalisen kulttuurin ja kotimaisen musiikkivideon juhlaa. Ennakkoluulotonta edelläkävijyyttä ja pohjoista outoutta. 22.–25.8.2019

Vihreät Oulussa

www.vihreatoulussa.fi
Vihreät Oulussa. Oulun Vihreä kunnallisjärjestö – OVK ry toimii alueensa vihreiden yhdistysten ja luottamushenkilöiden yhdyssiteenä. Kunnallisjärjestö vastaa myös kuntavaalikampanjasta ja järjestää muuta vihreää toimintaa jäsenjärjestöjensä Oulun Vihreät, Oulun seudun Vihreät naiset ja Oulun Vihreät Nuoret kanssa. Tavoitteemme on avoimempi, suvaitsevaisempi, demokraattisempi, inhimillisempi, monimuotoisempi, ympäristöystävällisempi, liikunnallisempi ja luovempi Oulu. Kaikki toimintamme perustuu vihreisiin arvoihin, joita ovat vapaus, vastuu ja välittäminen

Hamisolutions

www.verkkovoimala.fi
Verkkovoimalasta tuki ja rinnallakulkija kasvun matkallasi. Toteutamme virtuaalisia ryhmä- ja henkilökohtaisia valmennuksia.

45 special

www.45special.com
Elämää ja musiikkia kolmessa kerroksessa!
Syksyllä 1990 perustettu 45 Special on Oulun vanhin rock-klubi, joka tarjoilee myös gastropub-tyyppistä ruokaa omasta keittiöstä viikon jokaisena päivänä. Livebändejä useampana iltana viikossa. Talon DJ:tten lisäksi myös erilaisia klubi-iltoja ja bileitä. Hyvää musiikkia ja elämää kolmessa kerroksessa. Ja totta kai legendaariset jamit sunnuntaisin! Avoinna joka päivä.

Valokuvaaja Markku Kuuselo

kuvamake.com
Valokuvausta kaikissa sateenkaaren väreissä yksityisille ja yrityksille. Vanhojen kuvien ja negatiivien digitointia. Laatua järkihintaan.

Ilmakitara

www.ilmakitara.fi

Rockin’ in the Free World! Kilpailijat ympäri maailmaa pistävät lavalla häpeilemättömästi parastaan näkymättömien instrumenttiensa kanssa. Maailmanrauhaa hymyssä suin ajavasta ilmiöstä ovat inspiroituneet niin elokuvantekijät kuin väitöskirjatutkijatkin. Kun soitat ilmakitaraa, et voi pidellä asetta.

Kuuleva

www.kuuleva.fi
Jokainen Kuulevaan saapuva ihminen on tervetullut, ja hänen hyvinvoinnistaan ollaan aidosti kiinnostuneita. Kuulevassa eletään tavallista elämää ja puhutaan tavallista kieltä. Kuuleva tarjoaa psykoterapeutti-, psykologi- ja seksuaalineuvojapalveluita sekä yksilö- ja ryhmätyönohjausta.

Kotiväki hanke

www.mantykoti.fi/kotivaki/
Kotiväki-hanke kehittää ikäihmisten kaltoinkohtelun ja lähisuhdeväkivallan uhan alla elävien ikääntyneiden turvataitoja ja selviytymismalleja, järjestämällä ryhmätoimintaa, matalan kynnyksen neuvontaa ja ohjausta ja erilaisia tilaisuuksia ikäihmisille itselleen sekä vanhustyötä tekeville. Olemme osa Stean ELÄMÄNOTE-avustusohjelmaa.

Tehy

www.tehy.fi
Olemme Suomen suurin ammattijärjestö, joka yhdistää sosiaali- ja terveysalan tutkinnon suorittaneet ja opiskelijat. Järjestöllinen vahvuus on voimamme, meitä on jo yli 160 000. Vain yhdessä voimme saavuttaa sosiaali- ja terveydenhuollon koulutetuille ammattilaisille kilpailukykyisen palkkauksen ja oikeudenmukaiset työehdot. Ajamme jäseniemme taloudellisia, ammatillisia ja oikeudellisia etuja.
Valtaosa meistä työskentelee kunta-alalla, mutta myös yksityisellä puolella ja itsenäisinä yrittäjinä tai valtiolla. Teemme niin perustason työtä kuin asiantuntija- ja johtotehtäviäkin.

Oulun Ylioppilasteatteri

www.www.oulunylioppilasteatteri.fi
Oulun Ylioppilasteatteri on harrastajateatteri vuosimallia 1960. Teatterin tarkoituksena on herättää, ylläpitää ja edistää näyttämö- ja muun esittävän taiteen harrastusta sekä kehittää teatteriyhteisönä teatteritaidetta. OYT on avoin, luovaan ilmaisuun ja taiteelliseen rohkeuteen kannustava yhteisö, jossa tehdään kunnianhimoista harrastajateatteria ajan hermolla. Historiansa aikana OYT onkin toteuttanut niin perinteistä kuin kokeilevampaakin teatteria, kuitenkin pyrkien aina kantaaottavuuteen.

Vasemmistoliitto

www.oulunvasemmisto.fi/
Vasemmistoliitto on punavihreä vasemmistopuolue. Me toimimme oikeudenmukaisen ja ekologisesti tasapainoisen maailman puolesta. Tärkeimmät arvomme ovat tasa-arvo, solidaarisuus ja oikeudenmukaisuus. Politiikassa toimimme ihmisten välisen tasa-arvon lisäämiseksi, demokratian lisäämiseksi, työttömyyden ja köyhyyden vähentämiseksi, viihtyisän ja kestävän elinympäristön rakentamiseksi sekä laadukkaiden palveluiden puolesta. Oulussa Vasemmistoliitto on kolmanneksi suurin kuntapuolue. Tavoitteenamme on taata kaikille hyvät palvelut ja luoda moni-ilmeinen, elinvoimainen ja viihtyisä kaupunki kaikille oululaisille. Tätä tavoitetta edistämme kunnan päätöksenteossa, valtuustossa ja lautakunnissa. Eduskunnassa meitä edustaa kansanedustaja Hanna Sarkkinen. Vasemmistolaiset toimijat tekevät edustuksellisen politiikan lisäksi paljon muutakin. Järjestämme keskustelutilaisuuksia, toritilaisuuksia, kulttuuririentoja, koulutustilaisuuksia, kirjoitamme lehtiin ja olemme mukana mielenosoituksissa ja tapahtumissa. Meille ihmisten yhdenvertaisuus, tasa-arvo ja hyvinvointi ovat erittäin tärkeitä asioita ja siksikin pidämme Oulu Prideä ehdottoman upeana tapahtumana ja haluamme tukea sitä kaikin tavoin.

nuortenelama

www.nuortenelama.fi/
Nuortenelämä.fi on tieto- ja neuvontapalvelu kaikille Suomessa asuville 13-30-vuotiaille nuorille. Palvelusta saat tietoa, neuvontaa ja ohjausta elämäsi eri tilanteissa. Löydät palvelusta nuorille suunnattuja ajankohtaisia tapahtumia, kilpailuja ja kampanjoita sekä nuorten tuottamaa mediaa. Saat kattavasti tietoa palvelun Elävää elämää –tietoalueelta ja voit kysyä mieltä askarruttavista asioista palvelun chatissa sekä Kysyttävää-palstalla. Nuortenelämä.fi ohjaa sinut myös oman kotipaikkakuntasi lähipalveluihin, jotka neuvovat vielä tarkemmin elämän haastavissa tilanteissa. Verkkopalvelun tuottaa nuorten tieto- ja neuvontatyön osaamiskeskus Koordinaatti yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.