29. 7. –5. 8. 2024

Oulu, Finland

Tuban kulttuuri-ilta

Huom. Tämä tapahtuma järjestettiin vuonna 2019!

Torstai 8.8.2019 klo 20.00–23.00
Tuba
Mannenkatu 2, 90100 Oulu
Tapahtumapaikalle on esteetön pääsy.
K-18

Tuban kulttuuri-ilta

Tuba

Mannenkatu 2, 90100 Oulu

Hae reittiohjeet →

Tubassa järjestetään kulttuurinen iltama ja olet tervetullut seuraamaan ja osallistumaan ohjelmaan. Ohjelmassa:

Homorunolautakunta.

Homobingo kaikille! Olisipa pääpalkintona (seitan)kinkku tai kahvipaketti! Tule bingoamaan ja voittamaan!

Päiväkirjakulbi. 

Jokainen meistä on ollut nuorena nolo. Kaikkein noloimmat meistä eivät koskaan voi unohtaa nolouttaan, sillä he kirjoittivat päiväkirjaa, eivätkä tajunneet hävittää sitä ennen kuin sille kertyi tunnearvoa.

Päiväkirjaklubilla nämä nyt jo aikuisiksi varttuneet itsetietoiset murheenkryynit jakavat nolot kirjoituksensa yleisölle. Merkinnät ensirakkauksista, vanhemmista ja nuoruuden ahdistuksista ovat paitsi liikuttavia ja traagisia myös käsittämättömän hauskoja, kun ne kuulee entisen nuoren lukemana.

Päiväkirjaklubi on myötähäpeää, naurua ja ennen kaikkea tunnistettavia tunteita siltä ajalta, kun kuvittelit, että olet ajatuksiesi kanssa täysin yksin – mutta kyllä me olimme kaikki siellä. Klubilla luetaan paitsi päiväkirjamerkintöjä myös rakkauskirjeitä ja kouluaineita. Mitä nolompaa, sen parempaa. Tule lukemaan katkelma omasta päiväkirjastasi. Ei ennakko-ilmoittautumista!

Epe Niiranen on Oululainen kulttuurialan jokapaikanhöylä, yleismiesjantunen, talonmies Pikkarainen ja joka muusan polkupyörä. Tänä iltana hän tarjoilee kuvainraastoaan standup- komiikan muodossa.

Musisoimassa: Duo Essi & Annikki

 

Ohjelma järjestetään  yhteystyössä Huutomerkki ry:n kanssa.

Myös torstaina