1. –8. 8. 2022

Oulu, Finland

Oulu Pride palaute­lomake

Hyvä Oulu Priden kävijä!

Meillä Oulu Pridessä kävijöiden palaute tapahtumastamme on tärkeä, sillä pyrimme tekemään juuri teille hyvän tapahtumaviikon. Mikä meni hyvin, mitä voisimme korjata? Minkälainen olisi Oulu Pride -viikko vuonna 2022?

Voit antaa meille palautetta tällä lomakkeella.

Voit antaa myös tarkempaa palautetta osoitteeseen tuottaja@oulupride.fi ja hallitus@oulupride.fi.

Käymme jokaisen palautteen läpi, ja otamme huomioon kehitysehdotukset vuoden 2022 Prideä suunnitellessamme. Järjestelyt ovat jo alkaneet – viikon mittainen tapahtuma vaatii paljon työtä ja suunnittelua. Oulu Pride tehdään kävijöille, ja haluamme siitä juuri teidän näköisenne.

Voit olla yhteydessä meihin myös jos haluat tarjota ohjelmaa, yhteistyökumppanuutta tai työpanostasi vuoden 2022 Oulu Priden tekemiseen.

Kiitämme kaikkia Oulu Priden kävijöitä, ja toivotamme kaikille yhdenvertaista jatkoa!

Ajankohtaista

Ihmisiä istumassa nurmella Oulu Priden puistojuhlassa.

Turvallisuus­tiedote Oulu Pride 2022

Perjantai 5.8.2022

Monien mielissä ovat Oslon, Helsingin pääkirjaston ja Lapuan viimeaikaiset tapahtumat. Me olemme tänä vuonna kiinnittäneet erityistä tarkkuutta turvallisuuteen ja pyrkineet …

Lue juttu →

Oulu Pride 2022 kulkue ja puistojuhla

Torstai 4.8.2022

Oulu Pride ry ja yhteistyökumppanit toivottavat kaikki tervetulleiksi osallistumaan Pride-kulkueeseen ja Puistojuhlaan lauantaina 6.8.2022. Kyseessä on kannanotto yhdenvertaisuuden puolesta. Tapahtumasta …

Lue juttu →