1. –7. 8. 2022

Oulu, Finland

Oulu Pride etsii vapaaehtoisia

Oulu Pride pyritään järjestämään 2.8.–8.8.2021 mahdollisuuksien mukaan lukuisina tapahtumina ympäri Oulua. Osa tapahtumista toteutetaan myös verkossa. Etsimme nyt joukkoomme vapaaehtoisia erilaisiin talkootehtäviin.

Oletko kiinnostunut opastus- tai neuvontatehtävistä, pride-oheistuotteiden myynnistä, roudaamisesta tai kuvaamisesta? Tai haluaisitko kenties kulkueeseen huudattamaan väkeä tai ohjaamaan liikennettä kulkueen tieltä? Ehkä haluaisit tarjota turvallisia halauksia puistojuhlassa tai voisit ottaa ohjat käsiisi, ja koordinoida toisia vapaaehtoisia heidän tehtävissään?

Näitä tehtäviä ja monia muita on tarjolla innokkaille vapaaehtoisille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Ilmoittaudu joukkoomme tällä lomakkeella.

Ajankohtaista

2022 elokuu Oulu Pride. Queer-taiteilija! Tuo taidenäyttelysi Oulu Pridelle. Tarjoamme ilmaisen näyttelypaikan, positiivista näkyvyyttä sekä somemarkkinointia.

Näyttelyhaku Oulu Pridelle 2022

Sunnuntai 12.6.2022

Hei sinä sateenkaareva-/queer-taitelija. Haemme Oulu Pridelle taidenäyttelyä Tähtitornin kahvilaan Ouluun. Näyttelyaika: 2 viikkoa (1.8. – 14.8.2022). Pystytys heinäkuun lopussa. Mitä …

Lue juttu →