1. –8. 8. 2022

Oulu, Finland

Oulu Pride etsii vapaaehtoisia

Oulu Pride pyritään järjestämään 2.8.–8.8.2021 mahdollisuuksien mukaan lukuisina tapahtumina ympäri Oulua. Osa tapahtumista toteutetaan myös verkossa. Etsimme nyt joukkoomme vapaaehtoisia erilaisiin talkootehtäviin.

Oletko kiinnostunut opastus- tai neuvontatehtävistä, pride-oheistuotteiden myynnistä, roudaamisesta tai kuvaamisesta? Tai haluaisitko kenties kulkueeseen huudattamaan väkeä tai ohjaamaan liikennettä kulkueen tieltä? Ehkä haluaisit tarjota turvallisia halauksia puistojuhlassa tai voisit ottaa ohjat käsiisi, ja koordinoida toisia vapaaehtoisia heidän tehtävissään?

Näitä tehtäviä ja monia muita on tarjolla innokkaille vapaaehtoisille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Ilmoittaudu joukkoomme tällä lomakkeella.

Ajankohtaista

Ihmisiä istumassa nurmella Oulu Priden puistojuhlassa.

Turvallisuus­tiedote Oulu Pride 2022

Perjantai 5.8.2022

Monien mielissä ovat Oslon, Helsingin pääkirjaston ja Lapuan viimeaikaiset tapahtumat. Me olemme tänä vuonna kiinnittäneet erityistä tarkkuutta turvallisuuteen ja pyrkineet …

Lue juttu →

Oulu Pride 2022 kulkue ja puistojuhla

Torstai 4.8.2022

Oulu Pride ry ja yhteistyökumppanit toivottavat kaikki tervetulleiksi osallistumaan Pride-kulkueeseen ja Puistojuhlaan lauantaina 6.8.2022. Kyseessä on kannanotto yhdenvertaisuuden puolesta. Tapahtumasta …

Lue juttu →