2. –8. 8. 2021

Oulu, Finland

Oulu Priden Naistenbileet!

Oulu Pride & Eva Euforia ylpeänä esittää: Naistenbileet Vaimola!
Oulu Priden viralliset naisten­bileet tulevat taas! Illassa on luvassa upeaa burleski­­­­­taidetta, kutkuttavaa stand-upia ja Pride-humun säihkettä!

Vaimola on paitsi naiseuden ja naisten välisen rakkauden juhla, mutta myös hyvän­tekeväisyys­­­­­tapahtuma – lahjoitamme 20% lipputuloista Naisten Linjalle. Ostamalla lipun tuet myös Oulu Priden toimintaa!

INKA VALIMA (HEL)
THEODORA REX (HEL)
VIXENS OF LUSTER (VAASA)
LADY LAVERNA (HEL)
RUBY LA ROUGE
MACY MACABRE
NATRIX DENOVA (VAASA)
REGINA DIEDER

Illan juontaa hillitön Inka Valima, All Female Panel -kollektiiviin kuuluva ja televisiostakin tuttu stand-up koomikko. Pick-upina loistaa performanssi­­­­­taidettakin tekevä Regina Dieder.

Ovet avataan klo 20.00 ja show alkaa klo 21.00. Tapahtuma on K-18. Liput ovat nyt ennakko­­­­myynnissä Holvin kautta hintaan 13€, ovelta 15€ plus narikkamaksu. Ennakkolipun kuitti toimii lippuna!

Vaimola on suunnattu naisille, naisen­­­mielisille ja muille, kaikkien itsemääräämis­­­­­oikeutta kunnioittaen.

Ajankohtaista

Syyskokous la 16.10 klo 15–18. Taustalla vesistö, jota reunustaa ruskainen metsä, taivaalla sateenkaari.

Syyskokous 2021

Maanantai 11.10.2021

Oulu Pride ry:n syyskokous pidetään lauantaina 16.10.2021 klo 15–18 Aleksinkulmassa kokoustila Ainolassa (Aleksanterinkatu 9, sisäänkäynti sisäpihan puolelta). Tulkaa rohkeasti mukaan …

Lue juttu →

Oulu Pride palaute­lomake

Lauantai 14.8.2021

Hyvä Oulu Priden kävijä! Meillä Oulu Pridessä kävijöiden palaute tapahtumastamme on tärkeä, sillä pyrimme tekemään juuri teille hyvän tapahtumaviikon. Mikä …

Lue juttu →