1. –8. 8. 2022

Oulu, Finland

Oulu Priden Naistenbileet!

Oulu Pride & Eva Euforia ylpeänä esittää: Naistenbileet Vaimola!
Oulu Priden viralliset naisten­bileet tulevat taas! Illassa on luvassa upeaa burleski­­­­­taidetta, kutkuttavaa stand-upia ja Pride-humun säihkettä!

Vaimola on paitsi naiseuden ja naisten välisen rakkauden juhla, mutta myös hyvän­tekeväisyys­­­­­tapahtuma – lahjoitamme 20% lipputuloista Naisten Linjalle. Ostamalla lipun tuet myös Oulu Priden toimintaa!

INKA VALIMA (HEL)
THEODORA REX (HEL)
VIXENS OF LUSTER (VAASA)
LADY LAVERNA (HEL)
RUBY LA ROUGE
MACY MACABRE
NATRIX DENOVA (VAASA)
REGINA DIEDER

Illan juontaa hillitön Inka Valima, All Female Panel -kollektiiviin kuuluva ja televisiostakin tuttu stand-up koomikko. Pick-upina loistaa performanssi­­­­­taidettakin tekevä Regina Dieder.

Ovet avataan klo 20.00 ja show alkaa klo 21.00. Tapahtuma on K-18. Liput ovat nyt ennakko­­­­myynnissä Holvin kautta hintaan 13€, ovelta 15€ plus narikkamaksu. Ennakkolipun kuitti toimii lippuna!

Vaimola on suunnattu naisille, naisen­­­mielisille ja muille, kaikkien itsemääräämis­­­­­oikeutta kunnioittaen.

Ajankohtaista

Ihmisiä istumassa nurmella Oulu Priden puistojuhlassa.

Turvallisuus­tiedote Oulu Pride 2022

Perjantai 5.8.2022

Monien mielissä ovat Oslon, Helsingin pääkirjaston ja Lapuan viimeaikaiset tapahtumat. Me olemme tänä vuonna kiinnittäneet erityistä tarkkuutta turvallisuuteen ja pyrkineet …

Lue juttu →

Oulu Pride 2022 kulkue ja puistojuhla

Torstai 4.8.2022

Oulu Pride ry ja yhteistyökumppanit toivottavat kaikki tervetulleiksi osallistumaan Pride-kulkueeseen ja Puistojuhlaan lauantaina 6.8.2022. Kyseessä on kannanotto yhdenvertaisuuden puolesta. Tapahtumasta …

Lue juttu →