1. –8. 8. 2022

Oulu, Finland

Haemme yhteistyöhön kumppaneita

Järjestämme Oulu Pride -tapahtuman vuoden koronatauon jälkeen elokuussa 2021 viikolla 31. Jos yhdenvertaisuus ja tasa-arvo on yrityksesi tai yhteisösi keskiössä, ja haluat saada positiivista näkyvyyttä, niin ole meihin yhteydessä.

Tarjoamme erikokoisia tukipaketteja, ja niiden myötä näkyvyyttä sivuillamme, ohjelmassamme sekä sosiaalisessa mediassa. Voimme räätälöidä juuri sinun yhteisöllesi tai yrityksellesi hyvän tukipaketin! Voit järjestää myös omaa pridehenkistä ohjelmaa, ja näin saada lisää näkyvyyttä, asiakkaita ja kävijöitä.

Järjestämme pridetapahtuman noudattaen elokuussa vallitsevia koronarajoituksia. Seuraamme jatkuvasti tilanteen kehittymistä.

Jos olet kiinnostunut erilaisista tavoista tukea meidän yhteistä pridetapahtumaa, ota yhteyttä Oulu Priden tuottajaan,  Martu Väisäseen (martu.vaisanen@oulupride.fi).

Toivotamme kaikki yhteistyökumppanit tervetulleiksi tukemaan Oulu Prideä!

Ajankohtaista

Ihmisiä istumassa nurmella Oulu Priden puistojuhlassa.

Turvallisuus­tiedote Oulu Pride 2022

Perjantai 5.8.2022

Monien mielissä ovat Oslon, Helsingin pääkirjaston ja Lapuan viimeaikaiset tapahtumat. Me olemme tänä vuonna kiinnittäneet erityistä tarkkuutta turvallisuuteen ja pyrkineet …

Lue juttu →

Oulu Pride 2022 kulkue ja puistojuhla

Torstai 4.8.2022

Oulu Pride ry ja yhteistyökumppanit toivottavat kaikki tervetulleiksi osallistumaan Pride-kulkueeseen ja Puistojuhlaan lauantaina 6.8.2022. Kyseessä on kannanotto yhdenvertaisuuden puolesta. Tapahtumasta …

Lue juttu →