1. –7. 8. 2022

Oulu, Finland

Haemme yhteistyöhön kumppaneita

Järjestämme Oulu Pride -tapahtuman vuoden koronatauon jälkeen elokuussa 2021 viikolla 31. Jos yhdenvertaisuus ja tasa-arvo on yrityksesi tai yhteisösi keskiössä, ja haluat saada positiivista näkyvyyttä, niin ole meihin yhteydessä.

Tarjoamme erikokoisia tukipaketteja, ja niiden myötä näkyvyyttä sivuillamme, ohjelmassamme sekä sosiaalisessa mediassa. Voimme räätälöidä juuri sinun yhteisöllesi tai yrityksellesi hyvän tukipaketin! Voit järjestää myös omaa pridehenkistä ohjelmaa, ja näin saada lisää näkyvyyttä, asiakkaita ja kävijöitä.

Järjestämme pridetapahtuman noudattaen elokuussa vallitsevia koronarajoituksia. Seuraamme jatkuvasti tilanteen kehittymistä.

Jos olet kiinnostunut erilaisista tavoista tukea meidän yhteistä pridetapahtumaa, ota yhteyttä Oulu Priden tuottajaan,  Martu Väisäseen (martu.vaisanen@oulupride.fi).

Toivotamme kaikki yhteistyökumppanit tervetulleiksi tukemaan Oulu Prideä!

Ajankohtaista

2022 elokuu Oulu Pride. Queer-taiteilija! Tuo taidenäyttelysi Oulu Pridelle. Tarjoamme ilmaisen näyttelypaikan, positiivista näkyvyyttä sekä somemarkkinointia.

Näyttelyhaku Oulu Pridelle 2022

Sunnuntai 12.6.2022

Hei sinä sateenkaareva-/queer-taitelija. Haemme Oulu Pridelle taidenäyttelyä Tähtitornin kahvilaan Ouluun. Näyttelyaika: 2 viikkoa (1.8. – 14.8.2022). Pystytys heinäkuun lopussa. Mitä …

Lue juttu →