2. –8. 8. 2021

Oulu, Finland

Haemme yhteistyöhön kumppaneita

Järjestämme Oulu Pride -tapahtuman vuoden koronatauon jälkeen elokuussa 2021 viikolla 31. Jos yhdenvertaisuus ja tasa-arvo on yrityksesi tai yhteisösi keskiössä, ja haluat saada positiivista näkyvyyttä, niin ole meihin yhteydessä.

Tarjoamme erikokoisia tukipaketteja, ja niiden myötä näkyvyyttä sivuillamme, ohjelmassamme sekä sosiaalisessa mediassa. Voimme räätälöidä juuri sinun yhteisöllesi tai yrityksellesi hyvän tukipaketin! Voit järjestää myös omaa pridehenkistä ohjelmaa, ja näin saada lisää näkyvyyttä, asiakkaita ja kävijöitä.

Järjestämme pridetapahtuman noudattaen elokuussa vallitsevia koronarajoituksia. Seuraamme jatkuvasti tilanteen kehittymistä.

Jos olet kiinnostunut erilaisista tavoista tukea meidän yhteistä pridetapahtumaa, ota yhteyttä Oulu Priden tuottajaan,  Martu Väisäseen (martu.vaisanen@oulupride.fi).

Toivotamme kaikki yhteistyökumppanit tervetulleiksi tukemaan Oulu Prideä!

Ajankohtaista

Syyskokous la 16.10 klo 15–18. Taustalla vesistö, jota reunustaa ruskainen metsä, taivaalla sateenkaari.

Syyskokous 2021

Maanantai 11.10.2021

Oulu Pride ry:n syyskokous pidetään lauantaina 16.10.2021 klo 15–18 Aleksinkulmassa kokoustila Ainolassa (Aleksanterinkatu 9, sisäänkäynti sisäpihan puolelta). Tulkaa rohkeasti mukaan …

Lue juttu →

Oulu Pride palaute­lomake

Lauantai 14.8.2021

Hyvä Oulu Priden kävijä! Meillä Oulu Pridessä kävijöiden palaute tapahtumastamme on tärkeä, sillä pyrimme tekemään juuri teille hyvän tapahtumaviikon. Mikä …

Lue juttu →