2. –8. 8. 2021

Oulu, Finland

Etsimme esiintyjiä miestenbileisiin, puistojuhlaan ja iltajuhlaan!

Onko sinulla ja ystävilläsi rytmi veressä, osaatko soittaa tai tanssia? Miten on laita juontamisen, onko standup sinun bravuurisi? Oletko kenties dj vai luonnistuuko sinulta paremmin jokin muu esitys? Oulu Pride etsiin monipuolista esiintyjäkaartia lauantain 7.8. puistojuhlaan ja lauantai-illan pääjuhlaan. Lisäksi haemme esiintyjiä perjantaina 6.8. järjestettäviin miestenbileisiin!

Olemme saaneet jo mukavasti postia erilaisilta artisteilta ja taiteilijoilta, mutta haluamme vielä katsahtaa skenen suuntaan, ja toivomme erityisesti hakemuksia sateenkaarevilta taiteilijoilta ja esiintyjiltä. Yhdenvertaisuusperiaatteen mukaan otamme huomioon toki kaikki tarjotut esitykset. Laittele rohkeasti esittely itsestäsi palkkiotoiveen ja työnäytteen kera. Kerro kuinka pitkä setti on kyseessä, mitä toiveita sinulla on tekniikan suhteen, ja miksi juuri sinä olisit hyvä esiintymään juhlissamme!

Laita postia seuraaviin osoitteisiin: miru.heikkinen@oulupride.fi (liitä mukaan viestinsaajaksi myös Oulu Priden tuottaja martu.vaisanen@oulupride.fi). Kyseiset ihmiset antavat mielellään myös lisätietoja asiasta. Kysy rohkeasti, vastaamme mielellämme!

Tehhään mahtava pridejuhla, yhdessä <3

Ajankohtaista

Syyskokous la 16.10 klo 15–18. Taustalla vesistö, jota reunustaa ruskainen metsä, taivaalla sateenkaari.

Syyskokous 2021

Maanantai 11.10.2021

Oulu Pride ry:n syyskokous pidetään lauantaina 16.10.2021 klo 15–18 Aleksinkulmassa kokoustila Ainolassa (Aleksanterinkatu 9, sisäänkäynti sisäpihan puolelta). Tulkaa rohkeasti mukaan …

Lue juttu →

Oulu Pride palaute­lomake

Lauantai 14.8.2021

Hyvä Oulu Priden kävijä! Meillä Oulu Pridessä kävijöiden palaute tapahtumastamme on tärkeä, sillä pyrimme tekemään juuri teille hyvän tapahtumaviikon. Mikä …

Lue juttu →