1. –8. 8. 2022

Oulu, Finland

Etsimme esiintyjiä miestenbileisiin, puistojuhlaan ja iltajuhlaan!

Onko sinulla ja ystävilläsi rytmi veressä, osaatko soittaa tai tanssia? Miten on laita juontamisen, onko standup sinun bravuurisi? Oletko kenties dj vai luonnistuuko sinulta paremmin jokin muu esitys? Oulu Pride etsiin monipuolista esiintyjäkaartia lauantain 7.8. puistojuhlaan ja lauantai-illan pääjuhlaan. Lisäksi haemme esiintyjiä perjantaina 6.8. järjestettäviin miestenbileisiin!

Olemme saaneet jo mukavasti postia erilaisilta artisteilta ja taiteilijoilta, mutta haluamme vielä katsahtaa skenen suuntaan, ja toivomme erityisesti hakemuksia sateenkaarevilta taiteilijoilta ja esiintyjiltä. Yhdenvertaisuusperiaatteen mukaan otamme huomioon toki kaikki tarjotut esitykset. Laittele rohkeasti esittely itsestäsi palkkiotoiveen ja työnäytteen kera. Kerro kuinka pitkä setti on kyseessä, mitä toiveita sinulla on tekniikan suhteen, ja miksi juuri sinä olisit hyvä esiintymään juhlissamme!

Laita postia seuraaviin osoitteisiin: miru.heikkinen@oulupride.fi (liitä mukaan viestinsaajaksi myös Oulu Priden tuottaja martu.vaisanen@oulupride.fi). Kyseiset ihmiset antavat mielellään myös lisätietoja asiasta. Kysy rohkeasti, vastaamme mielellämme!

Tehhään mahtava pridejuhla, yhdessä <3

Ajankohtaista

Ihmisiä istumassa nurmella Oulu Priden puistojuhlassa.

Turvallisuus­tiedote Oulu Pride 2022

Perjantai 5.8.2022

Monien mielissä ovat Oslon, Helsingin pääkirjaston ja Lapuan viimeaikaiset tapahtumat. Me olemme tänä vuonna kiinnittäneet erityistä tarkkuutta turvallisuuteen ja pyrkineet …

Lue juttu →

Oulu Pride 2022 kulkue ja puistojuhla

Torstai 4.8.2022

Oulu Pride ry ja yhteistyökumppanit toivottavat kaikki tervetulleiksi osallistumaan Pride-kulkueeseen ja Puistojuhlaan lauantaina 6.8.2022. Kyseessä on kannanotto yhdenvertaisuuden puolesta. Tapahtumasta …

Lue juttu →