2. –8. 8. 2021

Oulu, Finland

Vuoden 2020 Oulu pride on peruttu

Hyvät Oulu Priden ystävät,

Oulu Pride ry:n hallitus teki 25.5.2020 raskaan päätöksen, ettei Oulu Prideä järjestetä vuonna 2020. Tähän päätökseen vaikutti suuresti epävarma ja muuttuva pandemiatilanne. Olemme huolestuneina seuranneet tilannetta, ja tämän päätöksen teimme ihan yleisen hyvinvoinnin takia.

Meille ihmisten hyvinvointi on kaikki kaikessa, ja haluamme taata kaikkien turvallisuuden tänä poikkeuksellisena aikana. Emme voi tietää, mikä tilanne on elokuussa viikolla 32, ja tämä vaikeuttaa asioiden edistämistä ja järjestelemistä lukuisten yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Pyrimme silti järjestämään tulevan kesän aikana pienimuotoista pride-ohjelmaa, ja esimerkiksi vuonna 2019 loppuunmyyty Vaimola toteutetaan taas mahdollisuuksien mukaan perjantaina 7.8.! Seuraa ilmoittelua somessa!

Haluamme katsoa toivekkaina vuoteen 2021, ja Oulu Priden hallitus päätti, että pride järjestetään silloin elokuussa viikolla 31. Suuntaamme voimavaramme jo ensi vuoteen, ja näin voimme ylypiästi sanoa: tulemme olemaan silloinkin Suomen toiseksi suurin pride!  Toivotamme sinut jo nyt tervetulleeksi tekemään upeaa tapahtumaa, yhdessä! 

Oulu Pride ry:n hallitus

Yhteydenotot: 

Minna Pallari
Puheenjohtaja, Oulu Pride ry
minna.pallari@oulupride.fi

Martu Väisänen
Oulu Priden tuottaja
martu.vaisanen@oulupride.fi 

Ajankohtaista

Syyskokous la 16.10 klo 15–18. Taustalla vesistö, jota reunustaa ruskainen metsä, taivaalla sateenkaari.

Syyskokous 2021

Maanantai 11.10.2021

Oulu Pride ry:n syyskokous pidetään lauantaina 16.10.2021 klo 15–18 Aleksinkulmassa kokoustila Ainolassa (Aleksanterinkatu 9, sisäänkäynti sisäpihan puolelta). Tulkaa rohkeasti mukaan …

Lue juttu →

Oulu Pride palaute­lomake

Lauantai 14.8.2021

Hyvä Oulu Priden kävijä! Meillä Oulu Pridessä kävijöiden palaute tapahtumastamme on tärkeä, sillä pyrimme tekemään juuri teille hyvän tapahtumaviikon. Mikä …

Lue juttu →