1. –8. 8. 2022

Oulu, Finland

Minua voit halata turvallisesti

Meistä jokainen tarvitsee lempeää ja hyväksyvää kosketusta. Moni on jäänyt ilman hyväksyvää ja rakkaudellista halausta, joka on pyytetön eilä vaadi mitään. Halauksen ja kosketuksen puute voi sairastuttaa ihmisen, koska kosketus on koodattu perustarpeisiin – me tarvitsemme lempeää, hyväksyvää kosketusta.

Halauksen voima on uskomaton: se lähentää ihmisiä ja avaa uusia tunnekanavia ihmisten välillä. Sen avulla pääsee turvallisesti lähelle toista ihmistä. Jokainen meistä tarvitsee ihokosketusta. Halaukseen pitää olla lupa – ketään ei pidä halata vasten hänen tahtoaan – ja tämä vaatiikin sitä, että ihmiset avaavat aistinsa ja ovat herkkiä tilanteelle.

Oulu Pride järjestää halausmahdollisuuden ensimmäistä kertaa Oulussa. Halaajat kokoontuvat puistojuhlassa lauantaina 10.8 klo 13.30 ja kiertävät Minua voi halata turvallisesti -kylttien kanssa puistossa klo 18:00 asti.

Ajankohtaista

Ihmisiä istumassa nurmella Oulu Priden puistojuhlassa.

Turvallisuus­tiedote Oulu Pride 2022

Perjantai 5.8.2022

Monien mielissä ovat Oslon, Helsingin pääkirjaston ja Lapuan viimeaikaiset tapahtumat. Me olemme tänä vuonna kiinnittäneet erityistä tarkkuutta turvallisuuteen ja pyrkineet …

Lue juttu →

Oulu Pride 2022 kulkue ja puistojuhla

Torstai 4.8.2022

Oulu Pride ry ja yhteistyökumppanit toivottavat kaikki tervetulleiksi osallistumaan Pride-kulkueeseen ja Puistojuhlaan lauantaina 6.8.2022. Kyseessä on kannanotto yhdenvertaisuuden puolesta. Tapahtumasta …

Lue juttu →